1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Další trouba, co tvrdí, že jsme ve válce.

78
Před 2 roky

Když je celostátní problém, okamžitě se vynoří "odborníci", kteří přesně vědí, co se špatně udělalo.

To já umím taky, říkat co se MĚLO udělat. Třeba jsem si měla vzít ředitele zeměkoule, ne se vdát z lásky a dnes jsem neřešila ceny v obchodě. 😄

12
Před 2 roky
Zuzana Černá

Paní Zuzano již delší dobu víme všichni jak to s ekonomikou Č.R.dopadá,mohla by jste mě prosím vysvětlit, že v době kdy na tom nejsem vůbec dobře si bereme již druhou půjčku (5 miliard a předtím 10 miliard) pro ukrajince.Ptám se Vás jako odbornice.

17
Před 2 roky

Cílem této "vlády" je zbidačit a zadlužit tuto zem z občanů nadělat otroky, kterým budou vládnout kamaráden z landsmanšaftu. Jak si můžou půjčovat na podporu UKR, která nám nikdy nic nevrátí, protože nebude mít z čeho, a zadlužují u zahraničních bank naši zem. Čím ručí za tyto půjčky? Majetkem, který tady zbyl a lidmi této země. Lidi proberte se.

111
Před 2 roky
Vilém Lukeš

Právě, majetkem státu , to si ti nadšenci takových šílenosti vůbec neuvědomují.

15
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Máte co jste si zvolili

61
Před 2 roky
Jiří Šimoník

Já to nevolil a přesto to mám, bohužel, a teď co s tím?

10
Před 2 roky

To už je odstěhovaný na Ukrajině, že stojí před jejich vlajkou ?Tak Péťo , ať se ti daří....sice nebudeš svítit , bude ti zima..... ale co , my na tom jsme stejně....

85
Před 2 roky
Vladimír Zelený

Má modrou košili a vsadím se aby ladil, žluté trenky.

38
Zobrazit další reakci

Připadám si jak v půlnočním králoství krále Kazisvěta. Zpívat se tu nesmí / Nohavica/ Mluvit se tu nesmí- cenzutra /Havel : kde je cezura není svoboda. Pro jídlo si utíkáme do

sousedních zemí.I ta válka je nám velmi blízko.

24
Před 2 roky
Lydie Ondráčková

Jen už by se s nimi mělo zatočit jako s tím Kazisvětem. Než bude úplně pozdě.

2
Před 2 roky

ano nechtej skrtat tam kde se da.je to nepopularni.takze populismus.misto toho škrábnou stredni tridu.musime dotahnout ukrajinu.pak uz si zit nadpomery nebudeme.zajimave ze nemci s 2,5 nasobni mzdou si nadpomery nezili nikdy.

52
Před 2 roky

Posaďte toho Fialu na vlak a pošlete na Ukrajinu, když jako předseda vlády Česka stále pózuje s Ukrajinskou vlajkou. Jistě mu tam bude líp - a nám tady taky.

80
Před 2 roky

Fotka mluví za vše.

Styď se Fialo a fanatická pětikolko.

Nikdo není proti pomoci Uk a čeho je moc ,toho je příliš.

Zdevastujete finančně naši zemi a to doslova.

Proto je potřeba nějak ukončit tuto šílenou vládu.

49
Před 2 roky

Toto vlada zesilela...mam pocit, ze jsem na Ukrajine...vsude UA vlajky, penize, zbrane, leky pro UA, milon Ukrajincu v CR, vse pro ne, Fiala jezdi na UA na porady, neustale slysim, ze jsme ve valce s Ruskem atd. Myslim, ze vseho moc skodi...uz by se mel tenhle trapny spolek nad sebou zamyslet a zacit delat neco pro CR! Jedine, co zatim tahle vlada udelala a co Fiala porad omila, je cenovy strop na energie. To je ale podvod stoleti a jeste je to nejvyssi cena v EU! Fiala maka pro energetickou lobby a mafiany z CEZU! A strop je jen tunel na penize lidi a firem v CR. Nejdrive ty penize stat zdani jednou, to kdyz odberatel zaplati a pak podruhe spec. dani u prodejce a do rozpoctu tak prijde vice penez. Diky celkove drahote v CR prijde navic na DPH do kasy daleko vic, nez loni. A vysledek? Vetsi schodek nez loni za Babise a to byl Covid, testovani, lockdowny, placeni kompenzaci atd. Tihle nic z toho nemuseji a stejne maji schodek obrovsky! Energie podelali Nemci vypnutim jadra, burzou a Brusel emisnima povolenkama a Green Dealem...ne valka. Meli bychom s touto vladou udelat to, co Slovaci!

37
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt