1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Super zpráva .

2
Před 2 roky

neviděla jsem jediný díl, neuvidím, netoužím po tom, všechny tyto idiotské seriály by měli konečně skončit, škoda času, mateiálu, a vůbec zbytečně vyhozených peněz , je to vlastně jen vydělek pro herce, jinak absolutní nula

26
Před 2 roky
Svetlana Stribrska

Přesně tak, jeden z nejhorších seriálů vůbec. Zbytečně vyhozené peníze.

A Burešová ať se nevrací. Nestálko to za nic s ní a bez ní také. Ať se stará o děti. Je to normální hamna. Jde jí jenom o prachy. A kdyby seriál skončil úplně, tak je to jedině dobře.

2
Před 2 roky

To tam cpou toho "pravého" umělce!!!!

Před 2 roky

Neviděla jsem ani jeden díl, stačí mi upoutávky. Slátanina. Úplně nereálné zápletky, vykonstruované osudy. A herci? Pořád stejná parta ve všech počinech primy. A když se nám seriál nevrátí? Žádná škoda.

8
Před 2 roky

Před nedávnem jsem četla, že se Zoo bude vysílat i o Vánocích a nadšenci Zoo se tak nemusí obávat, že by byla nějaká pauza.. Tak jaktože teď píšete o vánoční pauze? Wtf toto..

Jinak nikdy mě za celý život žádný televizní seriál nezaujal tak jako tento. Vždy se nedočkavě těším na každý další díl i na všechny postavy, nejvíce jsem se vždy těšila na Viky, její postava je prostě (pro mě) naprosto dokonalá a výjimečná. Nesmírně mě těší, že se má vrátit již v lednu.. Ještě nedávno se v článcích totiž psalo, že to bude až v dubnu..

Krom.. Nějak nechápu proč by vztah Sid a Haďáka měl být ohrožen. Vždyť jejich láska je nerozbitná a celoživotní, tedy alespoň tak to vždy oba dva tvrdili. Měli by si za tím stát a držet při sobě.. navždy 💁‍♀️ Pokud jednou skutečně miluješ, tak je to navždy..

2
Před 2 roky

Před nedávnem jsem četla, že se Zoo bude vysílat i o Vánocích a nadšenci Zoo se tak nemusí obávat, že by byla nějaká pauza.. Tak jaktože teď píšete o vánoční pauze? Wtf toto..

Jinak nikdy mě za celý život žádný televizní seriál nezaujal tak jako tento. Vždy se nedočkavě těším na každý další díl i na všechny postavy, nejvíce jsem se vždy těšila na Viky, její postava je prostě (pro mě) naprosto dokonalá a výjimečná. Nesmírně mě těší, že se má vrátit již v lednu.. Ještě nedávno se v článcích totiž psalo, že to bude až v dubnu..

2
Před 2 roky

Další nazajímavá seriálová slátanina. Stále stejní herci, nic nového v českém filmovém průmyslu. Ty doby, kdy herci patřili ke špičce, jsou nenávratně pryč.

5
Před 2 roky

Po odchodu Buresove serial skoncil ale nejvetsi ranu dostal prichdem toho aktivisty kluse a ta Sid jako herecka velka bida.

14
Před 2 roky

Zajímavé je, že největší potřebu vyjádřit se tady mají ti, co to ÚDAJNĚ nesledují. Za mě, dobrý seriál v té ostatní bídě.

3
Před 2 roky

To máte jedno nebudou dávat ZOO dají tam jinou kravinu.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt