Paní Nezbedová, nic si z těch primitivních hanlivých příspěvků na Vaši adresu nedělejte. Lidé prostě nechtějí slyšet pravdu. Někoho si zidealizují a přes to pro ně nejede vlak i když jim předložíte množství důkazů. Já si Vašeho článku naopak vážím.....A vy pisálci, nikdo nezpochybňuje skvělé herectví Miloše Kopeckého ale poukazuje se mimo toho i na jeho lidskou stránku. Vždyť sám herec toto, co píše autorka článku o sobě vyprávěl. A toho si cením. Navíc jeho tíhnutí ke komunistické straně se dá vzhledem předválečným, válečným a poválečným událostem pochopit.
Tento mudrc co napsal tento článek to asi nemá v životě jednoduché. Co asi umí když napadá lidi kteří se nemohou bránit a on sám má vědomosti o minulé době pouze od svých zamindrákovaným vychovatelů.
Co kdyby jste si přečetl ten článek?
Autor nikoho nenapadá, autor jen cituje jeden z rozhovorů co dal Miloš Kopecký a kde mluvil sám o sobě.
Autorka plácá naprosté nesmysly, ví pendrek. Neví nic o době , kdy žil a myslí si jak je moudrá, holt studovala špatně a nic nepochopila. Patřil k našim nevětším hercům a osobnostem své doby.
To si jako takoví pisálci budou teď brát do svých špinavých h... úst jednoho úspěšného a skvělého člověka po druhém? To se dneska musí na každého, kdo byl úspěšný před prevratem, nebo před Fialou, nacházet co nejvíc vymyšleného svinstva, aby lépe vynikl ti dneska prosazovaní neschopové, jako třeba Klus? O mladých hercích nemám takový přehled, na seriály nekoukám, tak je neznám. Ale určitě jsou i mezi nimi "hvězdy dneška".
Nechte staré herce a vůbec umělce na pokoji. Až dokážete, to, co oni, pak pište. Dřív ne.
Skvělé zhodnocení myšlení a postojů komunistické doby, kdy na sklonku života už je Vám vlastně jedno, jestli Vás nechají hrát nebo ne, obzvlášť je pravdivé: ano jsem spoluviníkem, ale podíl viny je u každého jiný a jinak zvlášť závažný.....a vyberte si každý sám, zároveň když to čtete, tak je to tak nadčasově řečeno, že to platí vlastně dodnes...jak by řekl klasik, vytesat do kamene....Miloš Kopecký byl vždy top československý herec a je vidět, že i s náležitým svědomím a sebereflexí...
K té poslední větě, otázce, co kdyby se ozvali všichni... No tak by v kasárnách už nebyli žádní z ČSLA, ale pouze sovětští vojáci a v seriálu by hráli jen Švorcová a Moučka.
Zdeňka Nezbedová ty zas ra ná pi zdo. Je mi blujno z lidí jako ty, slídit na netu a vytahovat na lidi co už jsou po smrti a něco dokázali špínu. OK před padesáti léty udělal chybu, ale tu samou udělali statísíce dalších, kteří antichartu podepisovali v továrnách a na školách. A taky ze stejného důvodu. Měli strach.
Není důležitý začátek, ale konec. Něco v tomto smyslu řekl po 15 volbě Kevin McCarthy a stal se vůdcem republikánské většiny v Kongresu USA. Platí to pro pana Kopeckého, pro pana McCarthyho, ale také třeba pro generála Pavla. V opačném gardu třeba prezidenta Zemana, nebo Jarka Nohavici.
miloš kopecký byl pan herec, viděl jsem ho i na divadle. Faktem je, že většina umělecké obce jsou většinou prostituti, poplatné dané době. před rokem 89 byl jediný člověk, který se totálně odmítl angažovat. Paní Marta Kubišová. Tenkrát kolaborovali s režimem všichni. Gott, Jirásková, Vondráčková, Janda, Hanzlík, Vyčítal, Neckář, Nohavica..... a co je dnes? Zase kolaborují různí Dejdarové, Svěráci, Geislorové, Klusové. Je to vždy stejné. musíme striktně oddělovat tyto lidi jako herce a jako lidi. Lidi jsou dost často hlupnými. asi tak
Pomlouvat někoho, kdo se nemůže bránit ,není fér. Co autor tohoto blábolu vykonal, že špiní ty , kteří něco dokázali ?
Mám takový divný pocit, že jste to celé ani nepřečetla. Jakou pomluvu máte konkrétně na mysli?