Já si ho pamatuji jen jako pana Herce, jakoukoliv roli dokázal zvládnout s bravurou a že podepsal nějaký komunistický oběžník? Vždyť tomu nevěřili ani ty komunisti.
Proč sem píšete něco co už vzala voda.Milos Kopecký byl vynikající herec a jeho soukromí je mi u zadku.nechte ho spát.
Nerad, ale musím přidat trochu do "mlejna". Není to hnus, když se někdo obouvá do člověka, který je již řadu let po smrti , NEMŮŽE SE BRÁNIT? To dělají jen srabi, kteří si netroufnou na ty co žijí.
Jen tak mimochodem-co ty ženský na něm mohly vidět? Já ho jednou potkala na Staromáku. To ještě na filmovém plátně nebo v Tv vypadal krásně,ale v reálu bída.
Tady se nehodnotí jeho vzhled, ale herecké umění. Pan Kopecký byl pan HEREC.
Když se dnes podíváte do naší politiky - slepence, tak komunisti byli velice slabý odvárek. Dnešní slepenec je to nejhorší co tu bylo od roku 1945.
No a teď třeba o paní Jiráskové.
A co byste chtěl číst o ní? Napsáno a natočeno je o ní hodně. Sama se v některých dokumentech o sobě vyjádřila dost kriticky.
Vy drzá redaktorko,nemůžete se svou neschopností prosadit tak si berete do h..y veleherce mistra Kopeckého,? Ruce pryč od mistra a utřite si mléko po bradě.
Daruško, ty máš místo mozku v hlavě pěkně nakakáno 🙂.
No fuj, styďte se za ten titulek, i když jste jen citovala jeho vlastní slova. O vynikajícího herce se tady otírá nějaká průměrná novinářka.
Souhlasím....husička👍
Co to jako je? To už se snížíte až k tomuto? Co kdybyste rozebrala současné zbabělé celebrity...?!
Četl jste to celé?! Určitě ne!
Nechápu co se tu řeší komedianti se musí chovat tak aby přežili to je za každého režimu a že někteří lidé je mají za vzor je jejich problém když to není podle jejich představ.
Fantastický herec, kterého miloval celý národ. Když se stává herec politikem, může se stát, že ho polovina národa opustí.