1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Já si ho pamatuji jen jako pana Herce, jakoukoliv roli dokázal zvládnout s bravurou a že podepsal nějaký komunistický oběžník? Vždyť tomu nevěřili ani ty komunisti.

12
Před 2 roky

Proč sem píšete něco co už vzala voda.Milos Kopecký byl vynikající herec a jeho soukromí je mi u zadku.nechte ho spát.

47
Před 2 roky

Nerad, ale musím přidat trochu do "mlejna". Není to hnus, když se někdo obouvá do člověka, který je již řadu let po smrti , NEMŮŽE SE BRÁNIT? To dělají jen srabi, kteří si netroufnou na ty co žijí.

15
Před 2 roky

Jen tak mimochodem-co ty ženský na něm mohly vidět? Já ho jednou potkala na Staromáku. To ještě na filmovém plátně nebo v Tv vypadal krásně,ale v reálu bída.

3
Eva Komárková

Tady se nehodnotí jeho vzhled, ale herecké umění. Pan Kopecký byl pan HEREC.

Když se dnes podíváte do naší politiky - slepence, tak komunisti byli velice slabý odvárek. Dnešní slepenec je to nejhorší co tu bylo od roku 1945.

9
Před 2 roky

No a teď třeba o paní Jiráskové.

5
Tomáš Mrštík

A co byste chtěl číst o ní? Napsáno a natočeno je o ní hodně. Sama se v některých dokumentech o sobě vyjádřila dost kriticky.

Před 2 roky

Vy drzá redaktorko,nemůžete se svou neschopností prosadit tak si berete do h..y veleherce mistra Kopeckého,? Ruce pryč od mistra a utřite si mléko po bradě.

5
Před 1 rokem
Daruska

Daruško, ty máš místo mozku v hlavě pěkně nakakáno 🙂.

1
Před 2 roky

No fuj, styďte se za ten titulek, i když jste jen citovala jeho vlastní slova. O vynikajícího herce se tady otírá nějaká průměrná novinářka.

7
Před 2 roky
Jana Barczi

Souhlasím....husička👍

4
Před 2 roky

Co to jako je? To už se snížíte až k tomuto? Co kdybyste rozebrala současné zbabělé celebrity...?!

10
Před 2 roky
Jan Juráň

Četl jste to celé?! Určitě ne!

3
Před 2 roky

Nechápu co se tu řeší komedianti se musí chovat tak aby přežili to je za každého režimu a že někteří lidé je mají za vzor je jejich problém když to není podle jejich představ.

3
Před 2 roky

Fantastický herec, kterého miloval celý národ. Když se stává herec politikem, může se stát, že ho polovina národa opustí.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt