To je obraz dnešní doby a dnešní populace. Neví o tom vůbec, ale vůbec nic, ale plácají bludy a nesmysly. Paní stvořitelka článku je poplatná dnešní době a politické situaci. Jsem přesvědčen, že kdyby tu byli komunisti, tak píše oslavné ódy na KSČ.
A co dělali její rodiče a prarodiče za minulrežimu. Možná by se šla schovat, aby na ní nebylo vidět.
Přesně tak. Zítra si možná nechají udělat plastiku očí. Je to jejich charakteristika.
Zalez a nepruď,co jsi dokázal? Velké ZERO, Byl jsi vůbec na světě když hrál nebo tě ještě fotr nosil v pytlíku?
Bože, odkud tyto obludy jako Nezbedová aj. vylézají.
Ať byl jaký byl, ve své době bavil 40 let miliony lidí - Štrosmajer ap.
Kdo je Nezbedová? Neznámá hlupaňa, pro kterou začíná svět za Plzní.
Není problém v tom, že tyhle doda "tvoří". Problém je, že to někdo zveřejní - Seznam, ČT.
Proč útočíte na autorku článku? Očividně reagujete na titulek, jenž ale obsahuje slova samotného pana Kopeckého. Člověk by nevěřil, jak namáhavé je přečíst si celý text...
Paní Nezbedová. Je to váš chleba psát hovadiny na žádost svých chlebodárců. Napište něco o těch co ještě žijí aby se mohli bránit. Zrovna tak herci musí být poplatní režimu ve kterém žijí jako vy. Zkuste napsat dnes článek do novinek o tom, že byla zdravotní péče zadarmo včetně léků a korunek u zubaře. Napište, že velká houska stála 30 haléřů, napište že 1 m3 vody stál 60 haléřů, napište, že 1 metrák uhlí oříšku stál 8 kč , napište, že 1 kg chleba stál 1,80 kč, napište, že metro stálo 1 kč. Napište, že mladí manželé dostávali byty zadarmo. takhle bych mohl pokračovat dál. Myslíte, že vám to vaši chlebodárci vytisknou. Zrovna tak herci se museli přizpůsobit minulému režimu jako vy dnešnímu.
Takovému zaslepenému vemenu to nevysvětlíte. Akorát vám napíše, že platy byly x krát menší. Akorát mě zajímá, co si koupím za tu danou výplatu. Ale ti kvazi mudrci to budou stejně negovat.
Na skvělého herce Miloše Kopeckého nelze zapomenout, ale je jisté, že jméno Zdenka Nezbedová, která se jej snaží pošpinit jsem zapomněl hned jak jsem dopsal příspěvek.
Už se to tu nedá číst. Nikdo si to nepřečetl celé a každý je chytrý, jak rádio.Přečíst a zapojit mozeček!
Borec. Protože udělal víc, než populační průměr.
Jela v tom rychlíku celá dospělá populace a učila jet v tom i své děti.
...už jen pro nadpis toto číst nebudu, chtěla bych vidět autora článku v té době jak by se zachoval...
byl vyníkající herec a sužován nemocí, kterou bohužel má i jeho skvělá dcera Barbora, kterou jsem znávala...autor ať se jde raději zahrabat...
Další co komentuje aniž si to přečetl.
Kdyby jste si to přečetla, tak by jste zjistila že autor cituje Miloše Kopeckého který takhle mluvil sám o sobě v jednom z rozhovorů který dal.
to máme najednou hrdinů a pomlouvačů i tato doba nebude trvat věčně a pak se ti dnešní urážeči všeho budou vymlouvat na kde co
...ten proslov bylo jen gesto!! Pamětníci si zajisté pamatují pořad o emigrantech, který Kopecký namluvil!! Hlavně jakým tónem!!
Herec (či dabér) pracuje s hlasem a pokud scénář říká že bude používat takový a takový tón a frázování tak jej bude respektovat. Je to řemeslo jako každé jiné, je to jako by jste chtěl po lékaři aby se vykašlal na postupy léčby a dělal to jinak ...
Největší vinu zpravidla nesou hlupáci, kteří odsoudí člověka jen podle nadpisu. Aniž by přečetli jeho článek, text, názor... A jak je vidět, tak je takových stále plno. Nepoučili jsme se a stále reagujeme jen na pár vět místo, abychom se snažili dopídit skutečných informací A za takovými se pak jak ovečky stáhnou ještě hloupější, kteří reagují jen na bojovný výkřik....
Bojový výkřik totiž prozrazuje hodně o bojujícím,to vám nedošlo,viďte.Skutečné informace? A kde je dnes u nás ,ve"vládních" médiích naleznete? Pište,přehánějte. Pokud neznáte cizí jazyk,tak u nás NIKDE. Dezinformace dezinformací,lži lží atd.Jen pravda se vytratila,chuděrka...