Pavel má jednu minulost: kariéru za každou cenu, za každého režimu, to je jeho krédo, a krédo jeho voličů. Z kovaných komunistů během roku kování pravičáci.....
👍 Souhlas . Ale tak to asi má být . Já osobně v něm vidím arogantního křiváčka ale jistě se najde spousta obdivovatelů , kterým se právě tohle "přizpůsobování se okolnostem" líbí a tihle obdivovatelé ho budou volit , protože tenhle národ má pochopení , když se tu a tam korouhvičkou pootočí . Proto taky tady nikdy nebude v politice ten , který má hnusnou , nepodrazáckou náturu . Vždycky to budou oblbovači nejrůznějšího kalibru , neboť oblbování se nám líbí a bez něj nejsme schopni existovat . Pravdu a rovné jednání rádi nemáme .
Bývalá komunistická guma,bývalý estébák a kšeftařka s doktoráty.Jestli tohle na hrad,tak snad raději kýbl srač..My Češi jsme zvrácený pronárod když zvažujeme toto zvolit za prezidenta.
Tak Bobši, ta sra... už tam je a volili ho vypatlaný a stejně tak bezpáteřní voliči. Bohužel, národ hloupne.
Pavel je kariérista za každou cenu,ale věřím že byl do role kandidáta na prezidenta vmanévrován,ale třeba se mu v této kandidátní roli líbí.Staneli se prezidentem,prezidentovat moc nebude a rozhodovat za něj budou chtít jiní,a budou se snažit z něj mít poslušnou loutku,ale tvrdě narazí.On je voják,a nenechá se civilisty moc ovlivňovat.Bude dělat jen to co on sám uzná za vhodné.Pejska si z něj prostě neudělají.
Snob, který má rád jen sebe, ať to stojí co to stojí, tak se prezentuje, prezidentství přenechal rádcům, to papouškuje
Škoda, že náš nový prezident Pavel se nesnaží být svůj, s vlastním rozumem. Přebírá klišé podsouvané vládními politiky na úbytě a jejich podlízavými zaprodanými mainstreamovými medii.
Ani nezapomněl, všechno házet na druhé. Bravo bezpáteřní soudruhu.
já jsem znal jednoho pracovníka prognostického ústavu. ve slabé chvilce mi řekl, že všichni byli agenti KGB, za to nemuseli být v KSČ a STB,
Tak uvidíme, co zůstane po vás, pane Pavle.
Já bych si přál Petra Pavla jako teprve čtvrtého v česk(oslovensk)ého normálního a slušného prezidenta. Je toto přání nedosažitelné?
Je vidět že tě mají někteří vymytý mozky rádi, ale jestli tě má pánbůh radši, ať si tě vezme, my ti vystavíme svatbu.
Komunisti si zvolili Havla a nekomunisti si zvolili komunistu Pavla.ČAU.