1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Pavel má jednu minulost: kariéru za každou cenu, za každého režimu, to je jeho krédo, a krédo jeho voličů. Z kovaných komunistů během roku kování pravičáci.....

49
Před 2 roky
Michal Rak

👍 Souhlas . Ale tak to asi má být . Já osobně v něm vidím arogantního křiváčka ale jistě se najde spousta obdivovatelů , kterým se právě tohle "přizpůsobování se okolnostem" líbí a tihle obdivovatelé ho budou volit , protože tenhle národ má pochopení , když se tu a tam korouhvičkou pootočí . Proto taky tady nikdy nebude v politice ten , který má hnusnou , nepodrazáckou náturu . Vždycky to budou oblbovači nejrůznějšího kalibru , neboť oblbování se nám líbí a bez něj nejsme schopni existovat . Pravdu a rovné jednání rádi nemáme .

37

Bývalá komunistická guma,bývalý estébák a kšeftařka s doktoráty.Jestli tohle na hrad,tak snad raději kýbl srač..My Češi jsme zvrácený pronárod když zvažujeme toto zvolit za prezidenta.

42
Před 1 rokem
Bohumil Holakovský

Tak Bobši, ta sra... už tam je a volili ho vypatlaný a stejně tak bezpáteřní voliči. Bohužel, národ hloupne.

4
Před 2 roky

Pavel je kariérista za každou cenu,ale věřím že byl do role kandidáta na prezidenta vmanévrován,ale třeba se mu v této kandidátní roli líbí.Staneli se prezidentem,prezidentovat moc nebude a rozhodovat za něj budou chtít jiní,a budou se snažit z něj mít poslušnou loutku,ale tvrdě narazí.On je voják,a nenechá se civilisty moc ovlivňovat.Bude dělat jen to co on sám uzná za vhodné.Pejska si z něj prostě neudělají.

16
Před 1 rokem
Kornel Svoboda

Snob, který má rád jen sebe, ať to stojí co to stojí, tak se prezentuje, prezidentství přenechal rádcům, to papouškuje

3
Před 1 rokem

Škoda, že náš nový prezident Pavel se nesnaží být svůj, s vlastním rozumem. Přebírá klišé podsouvané vládními politiky na úbytě a jejich podlízavými zaprodanými mainstreamovými medii.

16
Před 1 rokem

Ani nezapomněl, všechno házet na druhé. Bravo bezpáteřní soudruhu.

17
Před 2 roky

já jsem znal jednoho pracovníka prognostického ústavu. ve slabé chvilce mi řekl, že všichni byli agenti KGB, za to nemuseli být v KSČ a STB,

6
Před 2 roky

Tak uvidíme, co zůstane po vás, pane Pavle.

14
Před 2 roky

Já bych si přál Petra Pavla jako teprve čtvrtého v česk(oslovensk)ého normálního a slušného prezidenta. Je toto přání nedosažitelné?

12
Před 1 rokem

Je vidět že tě mají někteří vymytý mozky rádi, ale jestli tě má pánbůh radši, ať si tě vezme, my ti vystavíme svatbu.

8

Komunisti si zvolili Havla a nekomunisti si zvolili komunistu Pavla.ČAU.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt