Podepsal bych, a hned tesal do kamene! Na přecitlivělost, křehkost a hyperkorektnost narážím každou chvíli. Ale šokovalo mě, že se dospělým studentům musí dát upozornění, že jim mohou nějaké obrázky způsobit trauma....
Dost dobře napsaný článek. U nás je oznacujeme jako zpovykane hlupáky a lenochy.
Jasně ONI všichni jsou špatní. MY předcházející generace jsme super, oni jsou hrozní. Je třeba ještě víc dělit společnost na my a oni. "Hodnotný" článek plný nekorektní paušalizace.
Máte pravdu! Nastupující generace nestojí za nic. Někdy jsou vyloženě na zvracení.
Někdo kdo vyrostl a žije v bezpečí a blahobytu, tak kolikrát není šťastný, člověk je naprogramovaný vývojem na stres, zdolávaní překážek a dobrodružství, jinak je to nuda.
Jo, staré přísloví: Ohýbaj ma mamko, dokud som já Janko, až já budem Jano, neohneš ma, mamo...
Dnes se chce každý především bavit. Chodit do práce není in. Ještě že vše zachrání pracující důchodci.
"Sněhové vločky" říká generace, která se mohla potentočkovat z dungeons and dragon, Pokémonů, metalu,...
Dneska neoperuji, nemám na to žaludek. Možná zítra 🙂
Takového doktora by asi brzo vyhodili.
Komunismus zrušil morálku, bude to dlouho trvat než se ji podaří navrátit
super,přesně to odpovídá realitě