1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Podepsal bych, a hned tesal do kamene! Na přecitlivělost, křehkost a hyperkorektnost narážím každou chvíli. Ale šokovalo mě, že se dospělým studentům musí dát upozornění, že jim mohou nějaké obrázky způsobit trauma....

4
Před 2 roky

Dost dobře napsaný článek. U nás je oznacujeme jako zpovykane hlupáky a lenochy.

34
Před 2 roky

Jasně ONI všichni jsou špatní. MY předcházející generace jsme super, oni jsou hrozní. Je třeba ještě víc dělit společnost na my a oni. "Hodnotný" článek plný nekorektní paušalizace.

15
Před 2 roky
Vavrova Ivana

Máte pravdu! Nastupující generace nestojí za nic. Někdy jsou vyloženě na zvracení.

10
Před 2 roky

Někdo kdo vyrostl a žije v bezpečí a blahobytu, tak kolikrát není šťastný, člověk je naprogramovaný vývojem na stres, zdolávaní překážek a dobrodružství, jinak je to nuda.

3
Před 2 roky

Jo, staré přísloví: Ohýbaj ma mamko, dokud som já Janko, až já budem Jano, neohneš ma, mamo...

6
Před 2 roky

Dnes se chce každý především bavit. Chodit do práce není in. Ještě že vše zachrání pracující důchodci.

12
Před 2 roky

"Sněhové vločky" říká generace, která se mohla potentočkovat z dungeons and dragon, Pokémonů, metalu,...

11
Před 2 roky

Dneska neoperuji, nemám na to žaludek. Možná zítra 🙂

14
Před 2 roky
Josef Cvancara

Takového doktora by asi brzo vyhodili.

1
Před 2 roky

Komunismus zrušil morálku, bude to dlouho trvat než se ji podaří navrátit

16
Před 2 roky