Dobrý den, nejlepší prorok je Kristus. To vše, co se nyní děje nejenže předpověděl, ale ještě objasnil význam a také, co bude brzy následovat.
Můžu se zeptat, kde to najdu? Nový Zákon pojednávající o životě Krista znám, ale nic apokalyptického jsem tam nenašla. Kde konkrétně to v Bibli je?
Praha mě nezajímá, že by jim konečně skončily dobré časy?! Nechci být jízlivá,ale z Prahy nevzešlo nikdy nic dobrého.
Myslím, že se mýlíte, ale všechno co se děje v Praze pochází od politiků co přitáhli z BRNA, takže od Brna nepřišlo nic dobrého!
myslim ze prazaci mely velky vliv na to co se u nas deje co se tyka valky myslim ze brzy nastane pokud zbrojime valecny konflikt.misto miroveho jednani jiz valcime a driv nebo pozdeji se nam to vymsti ze pomahame uprchlikum z valky je dobre.mame vladu blbcu co vic rici
Myslím, že to tady vůbec nemáme šanci napřímo ovlivnit. To jen někteří si myslí, že jsme pupek světa. Asi tak jako Albánie.
Je zajímavé si to přečíst, ale raději si tyhle věci moc nepřipouštět a normálně žít. Kdyby to každý bral příliš vážně,tak bychom se všichni z toho zbláznili. Co se v budoucnu stane,čím nás příroda překvapí,to stejně nijak neovlivníme. Může být konec světa,pak planeta opic, a později zase všechno začne znovu od začátku,jako už víckrát. Jeden lidský život je proti tomu úplná sranda
Vůbec bych to nezlehčovala; velký filosof a jasnovidec Rudolf Steiner popisoval budoucnost podobně.
Hmm..jestli dobře počítám, umřel v pětašedesáti. Tak mi řekněte podle fotky kolik mu tak tipujete let? Normální alkáč, kterého skolil rak jater. Jooo, to se ty vize pak samy hrnou, když si přihnete.
Popravdě řečeno taková proroctví nepotěší, pokud jde o skutečné věštce typu Cayce... čím více do budoucnosti, tím ale větší nepřesnost, takže záleží na interpretaci, co tím vlastně bylo míněno.
Když jsem byl malý vyrůstal jsem mezi lidmi co přežili 1 a 2válku. Ti také tvrdili že bude třetí do 80 let.Zatím není světová ale je.
Proč musíte vytahovat takové články? Není toho negativního už tak dost?
Tak proč je čtete?
Zatím to 1 procento tzv.elit dělá vše proto aby se to naplnilo