1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Dobrý den, nejlepší prorok je Kristus. To vše, co se nyní děje nejenže předpověděl, ale ještě objasnil význam a také, co bude brzy následovat.

34
Před 2 měsíci
Roman Štěpánek

Můžu se zeptat, kde to najdu? Nový Zákon pojednávající o životě Krista znám, ale nic apokalyptického jsem tam nenašla. Kde konkrétně to v Bibli je?

Praha mě nezajímá, že by jim konečně skončily dobré časy?! Nechci být jízlivá,ale z Prahy nevzešlo nikdy nic dobrého.

69
Před 2 roky
Kateřina Silberová

Myslím, že se mýlíte, ale všechno co se děje v Praze pochází od politiků co přitáhli z BRNA, takže od Brna nepřišlo nic dobrého!

38
Před 2 roky

myslim ze prazaci mely velky vliv na to co se u nas deje co se tyka valky myslim ze brzy nastane pokud zbrojime valecny konflikt.misto miroveho jednani jiz valcime a driv nebo pozdeji se nam to vymsti ze pomahame uprchlikum z valky je dobre.mame vladu blbcu co vic rici

4
Před 2 roky
Juliann Tekum

Myslím, že to tady vůbec nemáme šanci napřímo ovlivnit. To jen někteří si myslí, že jsme pupek světa. Asi tak jako Albánie.

3
Před 1 rokem

Je zajímavé si to přečíst, ale raději si tyhle věci moc nepřipouštět a normálně žít. Kdyby to každý bral příliš vážně,tak bychom se všichni z toho zbláznili. Co se v budoucnu stane,čím nás příroda překvapí,to stejně nijak neovlivníme. Může být konec světa,pak planeta opic, a později zase všechno začne znovu od začátku,jako už víckrát. Jeden lidský život je proti tomu úplná sranda

Před 2 roky

Vůbec bych to nezlehčovala; velký filosof a jasnovidec Rudolf Steiner popisoval budoucnost podobně.

36
Před 2 roky

Hmm..jestli dobře počítám, umřel v pětašedesáti. Tak mi řekněte podle fotky kolik mu tak tipujete let? Normální alkáč, kterého skolil rak jater. Jooo, to se ty vize pak samy hrnou, když si přihnete.

8
Před 2 roky

Popravdě řečeno taková proroctví nepotěší, pokud jde o skutečné věštce typu Cayce... čím více do budoucnosti, tím ale větší nepřesnost, takže záleží na interpretaci, co tím vlastně bylo míněno.

2
Před 2 roky

Když jsem byl malý vyrůstal jsem mezi lidmi co přežili 1 a 2válku. Ti také tvrdili že bude třetí do 80 let.Zatím není světová ale je.

18
Před 2 roky

Proč musíte vytahovat takové články? Není toho negativního už tak dost?

35
Před 2 roky
Radka Malá

Tak proč je čtete?

8
Před 2 roky

Zatím to 1 procento tzv.elit dělá vše proto aby se to naplnilo

36
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt