Ano, přesně tak. Rusové po Ukrajině mohou napadnout další státy - pobalstské země, Moldávii, Polsko či Slovensko a budou to obhajovat dalšími idiotskými argumenty, které uváděl i Hitler. Jenže Ukrajině už dochází dech, bohužel. Evropa nemá tolik zbraní jako Rusko a USA si musí nechat reservu pro případný konflikt s Čínou. Co bude potom, kdyby Kyjev padl, si netroufám předpovídat.
No když to dělají USA -zrovna toto výročí je i počátek bombardování Jugoslávie a Bělehradu A pokud se týká USA ta již nemá sílu jen obrovské dluhy a hlavně vůči ČÍNĚ a konflikt s tímto obrem by bylo ukončení hegemonie USA A Kyjev padne v brzké době a budou soudy
kremelští mafiánští zabijáci lžou ,že chtějí někoho "osvobozovat" ? V srpnu 1968 mi bylo 10 roků přesně rozumím tomu co tím jejich " ovobozovacím hnusem " myslí.
! Nejdřív musí rusko osvobodit samo sebe od otrokářské nenávisti !
me bylo 13 let moc dobre vim co jiz nechci ZASE OSVOBOZENI
Kdo, která organizace, respektive který stát může zaručeně a spravedlivě proklamovat, či bezpečně rozlišit co je invaze, co je válka, co je osvobození, vojenský konflikt, případně nějaká speciální vojenská operace apod.? Nikdo a proč?. Každý má svůj úhel pohledu. Lidé se umí domluvit a spojit, ale až když je už pozdě, když už konflikt probíhá.
Proto zájem jednoho člověka, pod různými záminkami osvobození, je ve skutečnosti agrese. I když drtivé masy lidí budou volat mír! mír! bude válka. Bohužel.
Dobrá vůle se domluvit odejde, když touha po míru nemá dostatečnou podporu.
To jsou ti, co dokáží bombardovat školy,školky, nemocnice, obyvatele neboli vrazi lidí v 21.století. Dojde na vás,mlýny melou ,až semelou.
Američanům a Britům prošlo napadení Iráku v roce 2003. Docílili 40000 zabitých civilistů a postarali se o jeden z důvodů pro vznik islámského státu - dle Wikipedie.
Rusové doufali, že jim projde napadení Ukrajiny. Spletli se. Uvidíme co docílí oni.
Vám se asi líbilo napadení Kuvajtu a plošná deratizace celých území, které nebyly nakloněny Saddamovi. Vy flastenci...
Já myslím že po roce je tohle bláznivé a nedomyšlené dobrodružství, které nelze nazvat jinak než jako ruská katastrofa, upřímně mrzí. To je ale vůbec neomlová. V ruské historii sotva budou za hrdiny.
Hlavně vodí za nos svůj vlastní národ a ženou ho do katastrofy nevídaných rozměrů!
Je to ksidl prolhaný. Ono se jim to vrátí.
Chce se mi blejt velebnosti
Přesně tak!!👌🇺🇦👍