1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Hlavně mi přijde že správce diskuzí je Ukrajinec. Co jste čekali, že budeme mlčet a nechat si rozvracet stát ukrosema? Nenávist už je slabý slovo klidně to hned smažte nahlaste to na polici ČR mě už to tady nezajímá když to nejde po dobrým půjde to hold po zlým!!!!!

77
Před 2 roky

" Jde to číst tak, že jasné zlo je Brusel. Takže někde musí být dobro, což je druhá strana, tedy Východ. Takto jednoduché to je."

Tak tohle napsal autor a já rovnou řeknu, že se sekl. Ono totiž dnes už není dobro ani na východě, ani na západě, bohužel. Jeden systém za 18 a druhý bez 2 za 20. K uzoufání a utéct už dnes není kam.......

32
Před 2 roky

Podle fialové vlády a kmotra Rakušana je dezolát každý, kdo používá vlastní mozek a nesouhlasí s asociální politikou naší zlodějské fialové vlády a s ožebračováním 90% obyvatel ČR, prodlužováním věku odchodu do důchodu a poslušným papouškováním zelených nesmyslů z Bruselu a Berlína !!!

42
Před 2 roky
Okresa Miroslav

Kde byste ho vzal!

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Dneska je "extrémista" i ten, kdo říká zjevnou pravdu, bez hyperkorektního pozlátka... třeba, že existují jen dvě pohlaví, nebo, že neřízená migrace způsobuje a bude způsobovat v koncových zemích problémy. Takže ne jen můj soused, ale rovnou se tam v takovém případě hlásím i sám.

28

o řešení problému s ghetty, s menšinami, s nepřizpůsobivými čtu v médiích už dobře 30 let. Výsledek je ten, že se z dosud normálních částí měst stávají ghetta, kde projít večer je stezka odvahy.

39
Před 2 roky

Sousedi, spolužáci, kolegové. Prostě každý, kdo má jiný názor než fiala, rakušan nebo pekarová.

30
Jakub Veleba

Včera jsem ji viděl ve správních tu pekarku ona se mění v chlapa roste ji knírač pod nosem.

5
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Super, kdo je nespokojený s vládou je extremista a nepřítel.

To se vracíme o 34 let zpět.

A s komoušem na hradě už tuplem.

Karle Kryle, měl si pravdu.

Z demokracie se stala demokratura a my už zase držkou ryjem v zemi

31
Před 2 roky
Honza Skala

Konečně někdo napsal pravdu za 34 let

7
Před 2 roky

Místo aby šli makat, tak se scházejí na Václaváku a vyřvávají nesmyslná hesla. Polovina z nich ani neví, co znamenají, hlavně, že papouškují.

50
Před 2 roky
Marek Hanousek

Hanousku hanousku, ty budeš asi Fialuv papay že? Hlavně že ty rozumíš tomu co píšeš za bláboly, ono se ukáže co kdo mluví za pravdu! A ver nebo ne ale tahle vláda to není... Ať žije cenzura

34
Před 2 roky

Ten konec je nějaký neukončený. Odfláknutý. Řešme věc systémově. To znamená náhubkem, pendrekem, novými volbami,. ? Ale i vevnitř článku to autorovi hodně skřípe zjednodušováním. Ale je z Prahy, tak se nedivím.

44
Před 2 roky

A autor Chalupa se snaží říci kdo společnost rozděluje a proč. A přitom ji rozděluje tímto článkem, Píše např. velkou část dezinformátorů scény tvoří lidé nad padesát let....Tak i čtrnáctileté děti podle něho vzhlíželi k východu? autor opět plodí desinformace

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt