1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Chci mír, chci normálně fungovat, chci vládu, která je pro lidi ne proti nim, takže jsem extrémista???? OK v tom případě ano jsem. A vy jste šmejdi

35
Před 2 roky
Jan Benda

Tak to je tady více extremistů 🤷

9
Před 2 roky

Jsem tichý,nenápadný,zaměstnaný,bílý heterosexuál co jí maso a sleduje více než jedno veřejnoprávní medium.Jsem tedy extremistou a dezolátem?

46
Před 2 roky
David Sellner

Ano a takových je většina. Bohužel nadlidi maj 108 poslanců.

29
Před 2 roky

Škoda že tyto demonstrace organizují zkorumpovaní lidé.Až to udělá někdo na koho nemají hovádka z pětikolky páku jde tahle vláda do kopru.

39
Před 2 roky

Jediný kdo to vyvolává je vláda,nikdo jiný,kdo je nespokojen je okamžitě považován za extremistu,demokracie hadr.Ať jednou nemyslí jen pražáky a vyjdou vstříc lidem na vesnicích,ale to neudělaji protože je to nezajímá,tak proto možná ten extremismus.Ale jak se říka,Praha a láska zvítězí,u mě ale rozhodně ne!!!!!Doufám že si to přečte i Pavel a Fiala

15
Před 2 roky

Tady bych rozlišoval jestli jsou to radikální nebo ne. Radikální je třeba Vrábel co vyhrožuje masakrem chodí na demonstrace a jeho ´´ovečky,, mlátí lidi s jiným názorem a hajlují tam. Těmto lidem nedokážete nic vysvětlit i kdyby ruská armáda na nás zaútočila oni by ji vítaly a řekly by, že jsme si to zasloužily. S nima se i hádat je zbytečné jelikož oni Vám na to řeknou, že jste zkažení západem, placení Usa, placení Fialou a podobné kecy. Ta druhá skupina jsou lidi co nadávají třeba na vládu, ale nikam nechodí jelikož tu první skupinu nechtějí podporovat většinou si zanadávají třeba na internetu nebo v hospodách ti jsou neškodní vykecají se a jsou spokojení.

6
Před 2 roky
Martin Zimčík

Já viděl dost fanatiků při prezidentské kampani Babiše. Ne, že by Andrej nezasloužil dostat za uši, ale když už se voliči pana generála považují za mravní etalony.....

13
Před 2 roky

Dneska je extrémista každý, kdo nesouhlasí spolitikou vlády, UE a USA. Dnes jenom sláva vládě, sláva EU, sláva USA a sláva Ukrajině. Snad jsemsi vzlepšil morální profil.

26
Před 2 roky
Milan Malich

No a 38 Zieg h.. 🤣🤣🤣

Před 2 roky

Pokud člověk nevyznává vládní terorismus, je označen jako extremista. Je nejvyšší čas tuto vládu a její lokajská média odstranit.

25
Zdeněk Morávek

Máte pravdu pokud možno hned.

7
Před 2 roky

5-kolka je škůdce našeho lidu!!Hnus co nemá obdoby,špiclovani lidi,podpora války atd.13.03.by se jim mělo ukázat že mají plné koryta jen a jen z našich dlani a že takové poskoky USA tady nechcem!Chceme mír a žít v přátelství s každým národem ne jen stim koho nám Brusel a USA dovolí.

5
Před 2 roky

Typicky "demokratické" vymývání mozků občanům od Fialovy pětidemolice a sice: "Kdo nám na všechno lokajsky nepřikyvuje a má na danou věc, kterou jsme vymysleli jiný názor, tak je dzinformátor a nepřítel státu, protože jen my jsme neomylní, máme ve všem pravdu a myslíme to s vámi "dobře", to si občané uvědomte ! "....

3
Před 2 roky

No to je opravdu extremismus, když si někdo dovolí být nespokojený. A dokonce takových extremistů přibývá - proč asi? Včil politologu mudruj...

25
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt