1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

A bude hůř.Zrušení paragrafu,,rozkrádání státního majetku a vlastizrada"To byl první krok Havlovy revoluce k ,,prozápadní demokracii"druhý byla privatizace,a dnes jsme total v ....no víte kde.

17
Před 2 roky

se divím.dle veřejného průzkumu a vládních analýz se lidem žije dobře a naše země pod vedením současné vlády nejen,že vzkvétá,ale zároveň vede úspěšný boj za evropské hodnoty.

19
Kamil Kozak

Ty ses asi zbláznil běž spočívat do obchodu.

Před 2 roky

Zapomněli jste na ČT ,Kalouska, Pekarovou, a hlavně na kulioko ministra vnitra Rakušana . To jsou hlavní dezoláti České republiky.

39
Před 2 roky

Jj můj soused je extremista, volil petikolku a za prezidenta Pávka 🤣🤣🤣

13
Před 2 roky

Už přestaňte psát debility,jsou to pouze lidé kteří protestují proti vládě která slibovala a teď dělá něco jinýho

34

A pak si "moji sousedé řeknou, že extremistou jsem já" A kdo to rozsoudí? Je to opět věc názoru, dvou stran, pokud netropíte veřejné pohoršení tím, že svými názory své okolí obtěžujete.

2
Před 2 roky

Ale ale to je keců. To jsou normální lidi kteří nejsou spokojeni s naší ekonomickou situací a s prací této rádoby vlády a nebo chcete-li pětislepence.

7
Před 2 roky

I tady na Seznamu je hodně diskutérů, kteří by si přáli zavírání lidí za odlišný názor. Užívají slovo kolaborant, aniž by znali jeho správný význam.

5
Před 2 roky

dezinfo scéna? No jak chcete..každopádně největší to dezinfo jsou podle mě v poslední době média..

21
Před 2 roky

Vám se nesmí říc pravda, máte jen jednu pravdu ale to je ta lživá pravda.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt