A bude hůř.Zrušení paragrafu,,rozkrádání státního majetku a vlastizrada"To byl první krok Havlovy revoluce k ,,prozápadní demokracii"druhý byla privatizace,a dnes jsme total v ....no víte kde.
se divím.dle veřejného průzkumu a vládních analýz se lidem žije dobře a naše země pod vedením současné vlády nejen,že vzkvétá,ale zároveň vede úspěšný boj za evropské hodnoty.
Ty ses asi zbláznil běž spočívat do obchodu.
Zapomněli jste na ČT ,Kalouska, Pekarovou, a hlavně na kulioko ministra vnitra Rakušana . To jsou hlavní dezoláti České republiky.
Jj můj soused je extremista, volil petikolku a za prezidenta Pávka 🤣🤣🤣
Už přestaňte psát debility,jsou to pouze lidé kteří protestují proti vládě která slibovala a teď dělá něco jinýho
A pak si "moji sousedé řeknou, že extremistou jsem já" A kdo to rozsoudí? Je to opět věc názoru, dvou stran, pokud netropíte veřejné pohoršení tím, že svými názory své okolí obtěžujete.
Ale ale to je keců. To jsou normální lidi kteří nejsou spokojeni s naší ekonomickou situací a s prací této rádoby vlády a nebo chcete-li pětislepence.
I tady na Seznamu je hodně diskutérů, kteří by si přáli zavírání lidí za odlišný názor. Užívají slovo kolaborant, aniž by znali jeho správný význam.
dezinfo scéna? No jak chcete..každopádně největší to dezinfo jsou podle mě v poslední době média..
Vám se nesmí říc pravda, máte jen jednu pravdu ale to je ta lživá pravda.