Ten seriál by byl hezký, kdyby tma hráli jen herci a ne dost neherců. Opravdu to působí podivně - prostředí jako z filmu pro pamětníky, ale třeba hlavní představitelka, ta mi vadí prostě už jen tím, jak mluví (sykavky nebo si šlape na jazyk?) Viděla jsem část 1. dílu a prostě ne 🙁 bohužel, chybí tam ta atmosféra jako ze starých černobílých filmů - tóny jakým herci a herečky mluví, to se prostě hodí do současných serošů, které se tvojí o 106, ale tady to nemá to kouzlo, které by mohlo být, jen kdyby... Myslím, že pokračování se točit nebudou....
Už se točí a vysílají - bohužel...
Nezajímavé, nudné, herci jsou nemastní, neslaní a jejich výkon rovněž. Docela jsem se těšila, ale už první díl byl zklamání. Ani jedna z postav mne nezaujala, a ta rádoby "zápletka" s pouliční zlodějkou a její postupující "postelovou kariérou" je na hony otřepané, a v tomto případě i nepochopitelné téma, protože ta představitelka bohužel není nijak výrazně hezká. Jediné čím asi měla v tomto seriálu okouzlovat je, že se chová drze. Jenomže k tomu, aby to bylo milé a přirozené, jako v dřívějších filmech z této doby, jí toho hodně chybí. Není prostě "mile okouzlující", ale ty její manýry působí protivně. Velmi špatně vybraná herečka pro tuto roli. Ta to celé asi fakt "zazdí", protože na to opravdu nemá ten "správný obličej". I ostatní herci povětšinou neznámí, zřejmě "nová garda", známá jenom divákům kteří sledují nějaké nekonečné novodobé seriály typu "Ulice" a tak. Ze "staré gardy" jsou tam pouze dva, ale jejich role jsou v příběhu upozaděné, takže tu slabotu scénáře nemohou nijak zachránit. Přesto jsem se chtěla dívat na druhý díl, nechtěla jsem hned soudit. Ale bohužel, ten druhý díl jsem ani nedokoukala a přepnula jinam. Od té doby se nedívám, jenom čtu tady na Novinkách názory jiných lidí a koukám, že rozhodně nejsem sama, která má takový názor. Jinak já proti té herečce nic nemám, neznám ji, ale na tuhle roli se fakt nehodí.
Na seriál jsem se moc těšila. Jsem velmi zklamaná. Na konci padesátých let byla Bílá labuť cílem i mých spolužaček jak si udělat hezké odpoledne (někdy i den "za školou").
Atmosféra tehdejší doby se vůbec nepromítá, pánové chodili v kloboucích, dámy zásadně v rukavičkách a kloboučcích, o hovorové řeči nemluvě. A když mladý majitel bere ze stříbrné tabatěrky cigaretu s filtrem!, tak pro mne seriál končí. Děj nanicovatý, nevěrohodný.
Takže ještě jednou, zlamání veliké.
Je to tak, vůbec jim tu dobu nevěřím. Jevto zvláštní. Nejvic mi tam nesedne Dancingerova a ta co hraje sestru majitele. Neni to vubec přesvědčivé. Bohužel už nekoukám a to jsem se tolik těšila.
Pokud vám nesedí Kristýna Ryška, tak jde vidět, že o herectví nic nevíte. V tom případě vám mohu doporučit tak akorát mexickou telenovelu "Esmeralda"
Místo slibovaného velkolepého dobového seriálu, jen další nudná kulisová telenovela s trapným scénářem, který se ani nedrží dobových reálií.
Marta Dancingerová je pro mě tahounem Zlaté labutě...Ale i zbytek seriálu mě moc baví a nedočkavě čekám na další díl...Výprava, kostýmy i děj se mi líbí...
Mě se seriál líbí a platí, že co zhanobí kritika, na to se ráda podívám a naopak.
asi nejste moc náročná divačka, bohužel. Takovým jako Vy se líbí nekonečné seriály na nichž vydělávají jiní a Vy jen civíte.
Vůbec mě nezaujal tento serial.Čekala jsem asi něco lepšího,je to nudné......
Pravda je, že Labuť “dobově” tak nějak nesedí… Slovenský seriál, s téměř stejnou tematikou, Dunaj, je dle mého daleko povedenější. Škoda…
Seriál se mi moc líbí a některé kritiky nechápu. Ale je to jen můj názor a nikomu to nevnucuju.