Jasne,jeste prijede manzel a cely zbytek familie,čechy jsou nafukovací.povine bych vás po válce vracel domu,uz treba proto ze nejste v EU
Takže slečno, bydlíte, pracujete, máte s sebou i rodiče. Máte se totiž mnohem líp než doma na Ukrajině. Máte se tak, že se už nechcete vrátit domů? A Češi jsou pro vás blbci? No já myslím že ani vy nejste zrovna k zulíbání. Mám pro vás radu:vraťte se domů.
Nevrátí se,jelikož tady bude žít jak se patří.To na ukrajine díky Putinakovi nepujde.mela by si vzit lahky gulomet a jit kosit rusy
Ukrajina, Ukrajinci a pořad dokola! Tak holčičko, když je tady tolik blbců, jak píšeš,proč se už nevrátíte zpět na Ukrajinu? Do své vlasti? No protože tohle je pohodlnějši, že? Studuješ tu, žijete za hubičku a jste pohodlný začit budovat domov na Ukrajině. Česko se o nás postará že jo?...tak nepomlouvej Čechy!
Jsou to nevdecnici uz me zacinaj stvat
M jsme blbci a trháme si od huby a posíláme na Ukrajinu a pomáháme ukrajincům tady a proto jsme blbci? Jste ubohá a trapná.
To teda,pry za leden a unor nekolik miliard na ukrajinu,takze oprava silnic se letos nekoná
Podívejte se na ní, ona si ještě bude arogantně otvírat chlebku ! Média se mohou přerazit v nekritické s neobjektivní "ochraně" Ukrajinců. Takhle přesně to dělali komunisté za hlubokého režimu - propagandistická nalejvka. Ukrajinci se od Rusáků v ničem neliší - stejný naturel.
V Praze si parkují, kde chtějí. Posledně jsem si to s jedním hodně tvrdě vyřídil - a hned se ukázala jeho pokora ! Ne, prostě se musí tvrdě. Jeďte do Kolína, Poděbrad, Plzně .... všude to slyšíte - ukrajinština nebo ruština, nerozlišuju to, je mi to jedno ! Je to stejný ! Ukrajinky vyřvávají nahlas do mobilu na ulici, v obchodě.
Tady jsem doma JÁ, ne oni. Jaktože Ukrajinci nebojují za svou zemi, která je 25x větší než naše ?! Prostě je tu nechci. A vy madam, zkuste mě někde potkat...
Když je člověk cizinec v nějakém státě, tak místní mu to dají vždy znát i když se o něj starají, než se postará sám o sebe. Pak je to obdobné. Znám ze svých zkušeností. Na to se člověk musí zvyknout a nebo odjet domů. Někdo to řeší tak, že se stýká hlavně se svou komunitou. Při tom je důležité dodržovat pravidla hostitelské země, aby se mohl lépe integrovat.
Slováci jsou v čechách drzí a oprsklí
Pracuje tady. To je hlavní. Jestli je hubata, to mi nevadi.
Pracuje? Jako co? Zavolej mi do klubu?
Je otevřená, co na srdci, to na jazyku, to my, oškliví Češi neumíme. Hlavně ale, mluvit bude, jenom když její identita nebude prozrazení. Do čeho jsi to duši daĺ !?!?
Nebylo by ji líp, kdyby odkráčela mezi své blbce na Ukrajinu? A její manžel radši bránil svoji zem, místo stěhování k nám?
Tenhle provokativní blábol není poprvé v oběhu. Co tím asi seznam a spol sledují? Vypadá to, jako záměr.