1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Mohl by, prosím, tento odborník uvést značky krmiv pro psy, které jsou opravdu kvalitní? Já krmím psa značkou Brit, údajně to má být kvalitní krmivo. Pamlsky pouze z jehněčího masa. Můj pes má od mala potravinovou alergii na veškerou drůbež, králíka a obiloviny. Psovi je 8 let, vyměšuje ráno a večer, bez průjmů, a je to veselý, milý a spokojený pes. Pro info - mám fenu bobtaila, už druhou. Bobtail je “Maxipes Fík”.

2
Před 2 roky

Svému pejskovi vařím. Uvařím kuře, vnitřnosti, nakrájím maso a chrupavky, ve vývaru uvařím přílohu, nastrouhám zeleninu, jablko, přidám mořské řasy, přimíchám syrové mleté hovězí, nasáčkuji do mrazáku. Práce tak na hoďku jednou za 10 dní. Občas mu do porce dám žloutek, nebo lžičku kvalitního oleje. Někdy dostane lidskou stravu, miluje halušky, vepřo knedlo zelo, omáčky a knedle. Je mu devět let, je zdravý, temperamentní a šťastný.

3
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Nedávno jsem musel nechat uspat 17 letou fenku a pokud se týče stravy tak měla většinou to co já ( protože trpím na překyselení žaludku tak skoro nesolím a i málo kořením a z masa jsem jí vybíral ty nejlibovější kousky ) ve 13 letech měla nádor který jsem ji nechal vyoperovat a jenom kvůli ní jsem kupoval to kvalitní maso co šlo např na vánoce měla lososa pouze podušeného na šalvěji

2
Před 2 roky

A kde je nějaká kontrola,jak teda můžou napsat vyvážená strava ,když to není pravda. Zdá se ,že jen v Čechách je možné prodat kdejaký odpad,jak pro lidi tak pro zvířata.

12
Před 2 roky
Kamila Rubnerová

Pokud jste článek četla, tak to není jen o české republice. Je to o komerčním krmivo, které se prodává po celém světě.

Mimochodem jsem jednou měla rozhovor v prodejně pro zvířata, kde se mě prodavač snažil přesvědčit o kvalitě granulí atd. a tvrdil, že nemoci zvířat jsou z toho, že lidi krmí zvířata zbytky lidského jídla. Řekla jsem mu, že dokud jsme krmili zvířata doma zbytky (dřív žádné zvířecí krmivo nebylo), tak jsme nevěděli, co je to veterina. Za víc jak 30 let moderní doby jsou zvířata víc a víc nemocná.

11
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 2 roky
Hana Skružná

Přesně. Dřív jedli psi kosti a zbytky, kočky rohlík s mlékem a odřezky surového masa a žili dlouho a ve zdraví. Dnes se z toho všem ježí chlupy a krmí granulemi a konzervami a na veterině je pořád plno.

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt