1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ekonom pouze ohlupuje lidi. Důchodci vůbec nejsou vítězi nad inflací Ta se jim nedorovnala ani přes valorizace důchodů. A co úspory, které se jim obrovsky znehodnotily. Pořád se mele o tom, aby si lidé spořili, ale při naší obrovské inflaci je to o n ničem..

30
Před 2 roky
Anna Kucerova

Úspory se lidem u nás pravidelně znehodnocují cca co 10 let (viz liberalizace cen za Klause, oslabování koruny ČNB, protože prý hrozí deflace, když se inflace chvíli blížila nule a nyní prý do 20% inflace, ceny v obchodech naznačují, že to bude více, než se tvrdí). A inflační cíl ČNB je už 33 let 2%, tedy stát pravidelně znehodnocuje úspory lidem minimálně o 2 % ročně.

2
Před 2 roky

6ila jsem třicet let zodpovědně aby se děti a vnoučata měla dobře .Pak přijde parta darebáků a myslí size muže všechno dokonce ohýbat ústavu a minulý rok zdražení otopu .jídla .pohonných hmot a ostatního nas stálo víc jak 120 tisíc navíc to samé a ještě více moje děti to jsou další 3 rodiny co mají děti .Takže minimálně nás stát okradl o 600tisíc naše čtyři rodiny .To jsou fakta a já budu jednou požadovat tuto újmu kompenzovat .Mám schované veškeré účty a doklady .To že tady pár podobných Novotnému vypisuje jak je to správně je minimum je to nic .Ať se bavím s kým se bavím tak to prostě dneska i jejich voliči co je volili jen pro to aby nebyl Babiš by je chtěli poslat do pekel .Je tak na to úplně každá rodina v našem městě kde máme topení plynem jíst musíte a dopravu taky platíte .Pokud těch rodin je 1 tisíc tak je to 120milionů jen ne tisíci domácnostech a to jsem u dvoučlenné domácnosti

12
Před 2 roky

Nejde o to, jak moc jsme chudí, ale že nás vláda okrádá, chce nás mít chudé a závislé, a to i celý stát. A jde na to tvrdě, ne demokraticky.

21
Před 2 roky

Náš zadluzeny stát patří neoficiálně pořád k vychodnimu bloku, takže nemůžeme čekat,že budeme mít stejné podmínky jako panské západní velmoci.

16

Jasně, ono je tak jednoduché, jít a říct si o zvýšení platu. Nebo jezdit do Polska na nákupy. Člověk, který počítá každou korunu, na tohle bohužel nemá čas ani náladu (ani peníze).

24
Před 2 roky

Proč se nedemonstruje proti Klausovým zbohatlíkům, jimž příjmy nikdy nikdo nezdanil? V USA by polovina českých miliardářů doživotně byla za mřížemi.

25
Před 2 roky

Z centrálníma bankéři, kteří nám inflaci zavedli se těžko něco změní, jejich schopnosti na to nestačí.

5

Víte, lidi se musí především postarat o svoje živobytí a ne chodit hulákat na náměstí a zapalovat sousedům auta. Vždycky nějak bylo a vždycky nějak bude.

16
Před 2 roky

Tak většina má kde bydlet a máme 3x denně jídlo. A přístup k pitné vodě a energiím.

3
Před 2 roky

At jde makat k pasu, uvidime, co bude rikat pak

42
Před 2 roky
Marek Hanousek

to jsou ti ideologové seznamu, co nám nepřináší informace, ale co si máme myslet

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt