Tak je to historicky prokázané,že češi jsou néjhloupější národ na světě.
Nejhloupější ne. Hloupější jsou Američané, kteří si příkladně nechají nabulíkovat, že válčením jejich vojsk - (výhradně na cizím území), brání svou vlast. Vlast, kterou nikdo zvenčí nenapadl... Češi nejsou hloupí, jsou naopak chytří, celkově vzdělaní. Historicky vzdělanější než zmiňovaní Američané. Ale jsou tvární, historicky přizpůsobiví. Coby malému národu jim ani nic jiného nezbývalo, chtěli li jako národ přežít. Navíc Češi nejsou bojovní ani agresivní. Na rozdíl od výbojných germánů, potažmo i Balkánců (včetně Slováků a Maďarů)
Vy pane Lezco asi nebudete Čech, když toto nevíte. Možná i hůř. Možná jste pouhý provokatér.
Já bych klidně nakupovala v Polsku, jenže to mám trošku z ruky.
Ne každý má čas, auto, zdraví a chuť investovat do benzínu. Jaký nákup by se vyplatil v Polsku třeba z Brna?
Clanek jsem necetl, ale myslite toho Krecka, co neumi ani mluvit, to je nicka jako Fiala a spol.
Demonstruje se právě proto aby nebyla.
přesně, protože to co má vymyšleno EU k tomu povede. Další povolenky, topení jen OZE a to za pár let. A mrkněte do Německa, co vymýšlejí, ohledně topení, fiala to bude chtít taky, jdeme na západ. Odkaz
Chudobou se nikdo nechlubí. Stačí, když si chudých nevšímáte...
A píšete, že v Česku chudoba není...
Jak to říkávala babička, Češi mají holubiččí povahu.
Spíš než holubičí, mají povahu cyklistickou. Ohnout hřbet a šlapat.
ano máme se dobře a lidé si toho neváží
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Další žvásty dalšího zbytečného kravaťáka.
Ono to přijde,jako blesk z čistého nebe!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Děkuji za vzácný názor 👍