každá žena si zasluhuje uctu od muže
kazdá žena by se měla snažit si uctu zasloužit
když to tak není tak je to kra Pekaravá a to je jiný případ mnohem horší
Ať je jaká je, člověk , ať s ní vede dialog a nedělá z ní terč. Ten kdo takto útočí je podlý, mrzský, nízkointeligentní a porušený.
A ještě zakomplexovaný, hloupý, závistivý protože neměl na to, aby studoval střední nebo vysokou školu a tím mohl získat dobře placenou práci a ev. kandidovat do Parlamentu. Také, pokud vůbec četl - tak určitě ne knihy historické, knihy - dějiny Československa, ale i knihy o zvěrstvech, které páchali komunisté v Rusku i u nás. To jsou lidé, kteří chodí na demonstrace, poslouchají tam a věří tomu, co tam fanatici Vráblík, Rejchl, nebo jak se jmenují vyřvávají za lži a šíří nenávist.
Je pěkná, šikovná, akční, říká i nepříjemné věci, jo a to se v Česku nenosí. Držím jí palce.
Ale drží ale když to říká někdo kdo káže vodu a pije víno...tak sorry to jako ne..🤔🤔🤔
to autor nadpisu asi hodně hulil a to ostatní 🙂
Z dělnických poměrů.......? Není to vidět .....arogantní,neuznalá baba,za velké peníze rychle zapomněla,ale to o politických vypočítavců bývá.
Ten novinář Chalupa musí být slepý a nebo milovat blbky.Tak arogantní ženskou, která nenávidí vlastní národ jsem v životě nepotkal.Asi proto je Arabem
Mladá je určitě, ale krásná a úspěšná to je trochu silné kafe pane Chalupa nemyslíte?
Ano je krásná , kouzelná a velmi přitažlivá a jsem opravdu zaskočený , jak ti doktoři dokáží z chlapa vytvořit jakous , takous ženskou .
Žádné znásilnění, průměrný plat a žít jak žijí ostatní. Tolik škody na území naši vlasti neudělal mor a ani Hitler.
Jen Babiš.
Pilně se snaží , vaří a smaží , ještě zamete dvůr a už prostírá stůl . Co Vám mám říkat, taková krasavica , ta se hned tak nepotká .....STÓÓÓÓÓÓÓP..!