Co tady většinu lidí vede k tomu, že musí za každou cenu pomluvit celkem pohlédnou a úspěšnou ženu, to by mě tedy zajímalo. Nemusím s ní souhlasit, nemusí se mi líbit, nemusí mi sedět, ale psát o ní takové ( no ani nevím jak to slušně nazvat, exkrementy?) to je fakt síla! Mě se její styl také zrovinka moc nelíbí, ale proč o ní psát takové fujtajbly? Ukazuje to o vás vážení spoluobčané že ve svých hlavách moc rozumu nenosíte..
O co méně rozumu v hlavě, o to více nenávisti v srdci.
Jooo, jen kdyby vám řekla: A ode dneška si topte na 25 stupňů, vykvičela jsem vám u Putina slevu na plyn, to by bylo zamilovaných... A to by pro spoustu lidí byla neodolatelná a geniální... Ale že vám řekla, že si žijete nad poměry a že to za vás už nikdo platit nebude, že ta doba skončila, to je jiná, co?
Musíte to hezká brát v kontextu místa výskytu, dobře hezká je diskutabilní, ale zas vyloženě strašidlo to není.
Takovy babochlap.
Výhružky jsou za hranou. Nesouhlasím s ní ve všem , ale v podstatě to má v hlavě dobře srovnané. Navíc klobouk dolů pokud pochází z dělnických poměrů a dostala se takhle vysoko. Není to úplně běžné a už vůbec ne jednoduché. Svědčí to o její velké ctižádosti a píli.
Každá žena chce dítě, ale ona je hloupá a neumí ho udělat.Proto ať táhne.
Pan Charvát bude zřejmě také podivný. Pokud o MPA říká, že je mladá, krásná a úspěšná, tak v pořádku asi nebude. Ale každý je jiný. Co mě ale zaráží je to, že se nikdo nezabývá příčinou, proč je tak nenáviděná. To že je v oblíbenosti politiků na posledním místě asi nebude tím, že je chytrá a úspěšná. Opak bude pravdou a její chování se dá přirovnat k chování řeznického psa. Nevím jestli to může souviset s tím, že její otec byl řezník, ale její chování a výroky jsou hrozné. Ona běžnými lidmi zcela opovrhuje a uráží je. V čem je úspěšná? To že její strana balancuje na hraně volitelnosti je úspěch? To že si vynutila, aby byla předsedkyní sněmovny znamená, že je úspěšná? Takže pokud svými výroky provokuje lidi, kteří jsou třeba zoufalí, tak se přeci nemůže divit jejich ostré reakce. Když přijdete do hospody a budete provokovat, tak musíte počítat s tím, že dostanete po čuni. Tak to prostě je.
Pobavil jste me, napsal jste pravdu. Dekuji....
Curriculum vitae jí napsal (možná do ní zamilovaný) Chalupa na objednávku?
Mladá, hezká, úspěšná???
Věk je relativní pojem. To už říkal pan Werich.
Hezká? Záleží na vkusu. Mně ale skutečně připomíná roztomilého nártouna.
A úspěšná? Podle nejnovějších průzkumů paní Markéta dovedla svou stranu k slabě pětiprocentní hranici nutné pro vstup do dolní komory. A domnívám se, že až přijde čas hodit srp do žita, bude mít už po žních.
Mirek Kalousek jí také moc nemusí.
Ale, hlavně zdraví a rodinné štěstí ... 🙂
Nechte ji, prosím vás, na pokoji. Ona je chudák z dělnické rodiny a má trošku prořízlou pusinku. Sněmovnu sice řídit neumí, ale za to si udělala kurz pletení.
To jsou zase jen výmysly jen aby se pekarová stala ještě známější než je. Ať se uklidí sama někam a neprovokuje drzostí, neuctivým vystupováním vůči starším a moudrým, čestným a mravním osobnostem, ať neuráží i politiky našich sousedů a ať prostě přestane být jako nějaký lepšočlověk, když tím nikdy nebyla a není, nebýt kličky - změny během zahájeného zápasu - v pravidlech, nikdy by se do její strana nedostala vůbec do sněmovny.
Kdyby se nechovala arogantně a povýšeně, ještě by to s ní ušlo, ale ten její pohled a pohrdání , si říká o to , co už dávno víme, je zlá a nemá soucit, Chtělo by to pokoru a pak by i ty útoky ustaly, i když ta nálepka, kterou má se bude těžko sundávat, asi jí zůstane navěky a to je mi líto.
Vy jste pokorná?Nebo hloupá?