1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Slušný člověk naopak nemá rád dezoláty z ANO nebo SPD !

Je to lidská pakáž !!!

9
Před 2 roky
Jan Klíma

Vás je nejlépe si vůbec nevšimat.

1
Před 2 roky

Slušnost nebo

čestnost jsou víc než dogmatem,jsou to emoce zakotvené v lidském mozku a pokud mozek má povinnosti nad své chápání,tak prostě vypíná . Paní Pekárková má bohužel naloženo nad své chápání odbornosti a profesionality mnohem více než mozek zvládne a to je ten hlavní problém.Chytrost, slušnost,inteligenci,zdvořilost a přirozené vystupování se prostě nedá koupit!Můj děda vždy říkával"Ševče drž se svého kopyta"!Jak výstižné pro tuto dobu a ono v současné vládě je takových případů více, nekompetentní politici se drží zuby,nehty i přesto, že kapacita jejich mozkové kůry nemá již na více mozkové buňky chápání! Problémy se,ale nevyřeší pokud se budou jen navyšovat poradci!Co takhle se vrátit k prodeji mobilních telefonů!😤

3
Před 2 roky

mladá a krásná-kde už jsem to slyšel-aha ta můra co kandidovala na post hlavního válače v zemi.jen se na ni podivejte-mladá asi jo,ale krásná? vždyt má hrubý,chlapský obličej a kukuč zlý-kdo by to doma chtěl-já tedy ne...

13
Před 2 roky

Tuhle co se jmenuje Pekarová Adamová nemusím, ale někomu vyhrožovat je na trestní stíhání, a je úplně jedno o koho jde.😎

7
Před 2 roky

Výhružky odsuzuji, to je přes čáru. Ale že to nemá v hlavě v pořádku, s tím nic už neudělá. Arogantní politička, která si může podat ruce s ministry ve vládě (Rakušan, Černochová, Stanjura a spol.)

16
Před 2 roky

Ty výhrušky jsou trapné,ona ta to nestoji.Můj vkus to také není.Jediné co vim že je užasně hloupá.A že je tam kde je,to se opravdu může stát jen v česku.

14
Před 2 roky
Jan Poustka

Výhrušky ? To je něco s hruškami ? Tak ona je úžasně hloupá, ty jsi evidentně inteligent.

7
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Ať se nediví, když se choval, jako pipina.

9
Před 2 roky

Nějak mě uniká, kde vzali autoři článků to označení "hezká". To vylezli po dvaceti letech z uhelného dolu? Hezká teda ani trochu a k tomu všemu...

7
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Proč se musím skoro na každé stránce na ni dívat. Už mám strach otevřít konzervu, aby s ní nevyskočila Pekarová. Děs.

24
Před 1 rokem

O to jsou její prohlášení víc iritující pokud se nenarodila se zlatou lžičkou u pusy. To je to co ty lidi štve, že je sice hezky že je úspěšná, a proto si má dávat bacha na to co říká ne každej má na iphone nehledě na to že ten její platí lidé tohoto státu ostatně jako všechno ostatní co má.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt