Jestli ta Pekarová je mladá, tak snad, hezká ,ne a úspěšná asi stejně jako já operní zpěvák!!!
Kdo vjestli to je pravda. Zase chce na sebe upozornit možná.
Jinak se chová špatně. Jízlivá, arogantní, namyšlená. Všeznalek!!!
Pokud to je pravd-hnus , to snad nemyslí blázni vážně. To jsou jen ke y kecy.
Prosím moc bych chtěl vidět toho kdo by byl tak statečný a toho tvora vlezl. Víc není co dodat.
No, např. tento:
Odkaz
Je terčem dezolátů, protože sama je devastant 🙂 To je celkem jednoduchý...když už nerozumí autoři normálnímu slovníku.
Klement Gottwald byl také z dělnické rodiny a jaké se z něj vyklubalo zvíře.Celá tato vláda spěje k jeho praktikám podle jeho hesla: Kdo nejde s námi jde proti nám a musí být smeten.
Rad ji nemam ani nahodou,ale psat tohle mi prijde za hranou,to ze v politice je neoblibena je fakt,asi jedna nejhorsi vubec.
Kam jste dali oči? Nic krásného na tomto tvorovi , co si říká žena,není nic světoborného natož krásného . Ale jak se říká, každá kráva po tmě má rohy......
Zdravím, já ji obdivuji a je to nádherná, krásná holka i v těle a to ji je tak 37 let no nádhera, jo několikrát deně se sní milovat l!!! A mezi milováním a ošukáním je rozdíl.
A pak jste se probudil s nohou v nočníku.💤
Nevím ale asi sama sobě udělala takovou reklamu. Některé její výroky a arogantní chování vzbuzují spíše pohoršení než chválu nebo sympatie.
Naprosto zbytečný člověk . 100% národa ji nesnáší a ona je tak neskutečně hloupá, že to nevidí , nečte , nechápe. Už z ní mají srandu i v zahraničí .