1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Kdo chce kam pomozme mu tam

Homo sapiens je tomuto objektu hodně vzdálený

A že by s tímto někdo uvažoval o styku ? Zřejmě nemožné a je to říše snů

8
Před 2 roky

Tak toto nepřeji ani nejhoršímu nepříteli ,byť Paní Adamovou nemám ráda,tak toto někdo přehnal-jedno se jí musí nechat-dali ji dohromady sluší ji to ,ale to je tak vše.

3
Před 2 roky

Chalupo, nic si z toho nedělej, po osmi pivech bych to takto možná napsal i já. V opačném případě je mi tě líto.

6
Před 2 roky

Většina přispívajících, kteří s takovou radosti plyvou špínu na paní Pekarovou, ji nesahá intelektuálně ani po kotníky. Obyčejní hulváti.

8
Před 1 rokem
Karel Němec

Inteligentní člověk si uvědomuje že lidé jsou ti kteří ji platí, že to i díky lidem kteří nemají jako ona na iphone, který zaplatí daňoví poplatníci tak by je kvůli tomu neměla urážet

Před 2 roky

Dojímá mě že pochází z chudých poměru, jen by mne zajímalo od kdy byli řezníci chudí ,řekl bych že to bylo právě naopak.

26
Před 2 roky

Co je tohle za debilní příspěvek 🙄🙄 mladá a krásná to si asi myslí ona o sobě jako jediná, ( zrcadlo zrcadlo řekni mi kdo je na světě nejkrásnější) 🤣🤣🤣 kdo by tomuhle chtěl ublížit 🤣🤣

3
Před 2 roky

Je mladá,hezká a uspěšná???Hezká je ale je to hodně neoblíbená politička!!!Je arogantní a tak není oblíbená.

11
Před 2 roky

Takovou a znásilnit?Mladá je ale hezká a dokonce ůspěšná?A v čem? Je mnoho krásných dívek a žen ale toto je průměr-nic víc.

11
Před 2 roky

Každá akce, vyvolá stejně velkou reakci opačného směru. Když je člověk blbej a této definici nerozumí neměl by psát články.

3
Před 2 roky

Vás co tak rádi urážíte,chtěl bych vidět Vaše ,,těla" a hlavně co jste v životě dokázali.To by bylo veselo.

12
Před 2 roky
Petr Benz

Co dokázala ona paní, nic osobního v tom není, ale aby radila lidem, aby si upletli svetry, když nebudou mít na zatopení, je od političky hodně ubohé. Styl jezte chleba se solí a pijte vodu, a já budu jíst maso a pít víno, něco o tom dotyčným vypovídá. Tak mi řekněte , co dokázala, tak úžasného v životě.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt