Hezká ? Přidejte tomu snímku malý knírek a dostanete koho ?
Tvl přesné a trefné💪😂
mladá, krásná úspěšná byla Nerudová, nyní máme její dvojče Markétku.Mladá je už dost dlouho, krásná - o tom by se dalo polemizovat, záleží na úhlu pohledu a úspěšná?,O to, že je předsedkyní poslanecké sněmovny se nezasloužila ona, ale Rychetský a její spolu kamarádi.Kdyby to bylo na ní, bude se živit normálním občanským povoláním a ani pes po ní neštěkne.Takže z ní, novináři, nedělejte nadčlověka.Nesouhlasím s vulgárními narážkami na její osobu, ale pořád mám v paměti ty neskutečně sprosté urážky nyní opozičních politiků.Takže-jak se do lesa volá ....
Nerudovou nechápu, tlačí se na Hrad k Pavlovi. Dre se o koryto. Je to hnusné. Najednou úplně rozumí důchodu ,obě kecy k jsou trapné. Ať se vrátí do školy . Je to fakt trapné. Za její kecy a návrhy ji budou určitě milovat. Mi se to vůbec nelíbí, vím jak vy.
Kdo by chtěl tohle znásilnit. Ten by už musel mít fakt bídu. Prý hezká, úspěšná díky politice, možná ještě pár let mladší. Ale i to přejde. A co zbude. Zlá, arogantní, vzteklá prodavačka telefonů
Myslim, ze pani Pekarova si dela zbytecne starosti, pri jeji neoblibenosti bych se divila, kdyby na neco takoveho mel vubec nekdo pomysleni.
Úspěšná ok, mladá.. no to záleží na úhlu pohledu, ale krásná?
Podle mě je krásná, ale to je nepodstatné. Důležité je, že je schopná, pracovitá, empatická. Jestli je krásná a mladá-to nás snad zajímat nemusí.
V poslední době už je tu druhý podobný článek "oslavující" tuto nešťastnou paní - slova mladá, krásná a úspěšná. Ano není správné ji vyhrožovat, ale je potřeba si uvědomit, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, pokud nazývá svoje politické protihráče vlastizdrádci, štváče atd, tak je jasné, že si to jejich voliči nenechají líbit. Je potřeba si také uvědomit, že do čela PS se dostala šéfka strany, která by se za "normálních" okolností do PS ani nedostala.(tedy nepřekročila by 5 % ve volbách). Nazývat lidi, kteří nesouhlasí se "Surikatou" , dezoláty a jinými radoby vtipnými výrazy, svědčí o jasném zaměření autora. Tohle není žádná analýza a čistý PR oslavný článek. Mimochodem je otázka, zda potřebujeme z našich daní platit takový počet politologů a filosofů.(viz Charvát)
Úplně s vámi souhlasím! Zásadním problémem je , že na svou funkci nepatří. Nezastupuje to potřebné procento voličů. S vulgárními urážkami nesouhlasím ale ty lidičky chápu. Já když tu "modelku" slyším mluvit tak nevím proč vyvstane mi v mysli exposlankyně slečná KOčí! Vzpomináte. Mluvila také rychleji než myslila a měla svůj půvab také! Jak skončila ona a její strana? Jediný rozdíl je , že byla o desítku let mladší ,a že ji doba neposunula na funkci předsedkyně sněmovny! Skončila přesto v propadlišti dějin! Chvála Bohu!
No jo, ale to uvnitř nestojí za nic...
U tebe ani zvenku.
Mladá ...no možná
Hezká...no pro někoho možná
Úspěšná...no 🤔pro nikoho ...
Arogantní...určitě...
Nepříjemná...určitě...
Neoblíbená...určitě...
Nepoužitelná ani pro současnou vládu...určitě....
Tip ...přes mrtvolu...po mně potopa...
4 roky dobrý a jsem za vodou...co naplat...kdyby se její strana nespojila ..není tam...tak asi tak...🤔🤔🤔
Mladá možná - relativně. Hezká je věc vkusu, dle mého názoru spíš odpudivá. A o jejím "úspěchu" se dá též diskutovat, neboť jak by mohla být jinde v normální světě předsedou parlamentu předsedkyně pražské regionální mikrostraničky s předvolebními preferencemi 3%? A antipatii lidí způsobuje hlavně svým nemístným chováním a vystupováním.
Ale na to by ten dotycny musel mit hodne silnej zaludek.
Takhle vypadají placené PR články na objednávku.
Akorat cim dal mene lidi temto clankum veri.