1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

To je ale snůška výšplechtů pana redaktora. DDD. Ta nějak mi to připomíná placené protizápadní eseje tehdejších komunistických redaktorů Rudého práva. Akorát na místo textů obviňujících západní imperialisty z útlaku východního bloku zde pan redaktor útočí na české občany, kterým není jedno, že je jejich vlastní vláda vede do propasti!!!

29
Před 2 roky

Tak si to myslete dal, manipulatore.

3
Před 2 roky

Kdopak asi ovládá pisálky na Seznamu, komu asi vadí demonstrace a jejich pořadatelé. Vždy po každé demonstraci se Seznam hemží články , které urážejí a nálepkují demonstranty i pořadatele , ale když pořádal demošky milion chvilek tak se nic takového nedělo.

9
Michal Pešek

Nebyl asi důvod. Proč jste to neudělal třeba sám, třeba by se k vám někdo přidal.

1
Před 2 roky

No já na konci demonstrace měla krásný pocit něco jako "Slunce v duši" a určitě bych nešla nic házet, rozbíjet apod. Z lidí, které jsem tam potkala a neznala jsem je, vyzařovala krásná energie dobra a lásky, žádné zlo.

24
Před 2 roky
Laďka Jarošová

přesně tak to bylo, taky jsem tam byla, ale co čekáte od lokajů moci, ti čekají na svoje odměny

2
Před 2 roky

Chalupo, JUDr. Rajchl a ing.Babiš jsou produkty těchto rádoby demogratických stran a současného demogratického kapitalizmu. Národu je stále hůře, doporučil bych ti krátkou pracovní stáž v nějaké z montoven u montážní linky, aby jsi získal materiál pro pravdivé informace.

7
Před 2 roky

Kdybych tyto závažné údaje na Rajchla věděl, tak by sem na ty ruský demonstrace

nechodil. Já mu tak věřil a on toto. Díky pane redaktore, vy jste mě zachránil od

těchto zrůdných individuí a slibuji vám, že s vámi budu držet lajnu do posledního

signálu!

11
Před 2 roky

Pamatuji časy, kdy jsem byl ztroskotanec a zaprodanec. Dnes jsem prosťáček a chudák nebo dezolát a frustrát. Moc se těším na chvíli, až budeme zase zakládat Občanské fórum.

29
Před 2 roky
Jakub Veleba

Zapomnel jste na chcimira...

Před 2 roky

Tak dlouho budeme o Rajchlovi psát blbosti, až se dostane do poslanecké sněmovny. Podobně se psalo na počátku hnutí ANO i o tomto hnutí, které dnes dosahuje nad 30% podpory. Podceňování a "blbečkování" Rajchla nezastaví.

17
Před 2 roky

Pane Chalupo, v kažedém Vašem článku se znovu a znovu ujišťuji v tom, jaký jste ubožák.

36
Před 2 roky
Iveta Dorazilová

A proč to znovu a znovu čtete ? Jste blázen ?

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Pane Chalupo, předstupte před lidi kteří tam byli a povězte jim do očí , že jsou prosťáčkové a chudáci. Jsem zvědav na reakci

21
Před 2 roky
Václav Pospa

Lže jako když rudé právo tisklo, a to byl ještě proti dnešním aktivistickým svazákům solidní tisk. Popírají základní pocit lidí, že je tato vláda neschopná, jsme v EU jedni z nejhorších a dluh roste jako houby po dešti. Na demonstrace chodí ti lepší, kteří si uvědomují, že to jde špatně a chtějí tomu zabránit. Kdfyby lidé byli spokojení, tak by nikam nešli. Na demonstrace chodím taky. Vždycky široko daleko byli samí normální a slušní lidé, jen jsou ochotni pro nápravu stavu dělat víc, než jen nadávat. Každý z těch demonstrantů je charakternější než tihleti lokajové moci. Je mi z nich na zvracení.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt