To je ale snůška výšplechtů pana redaktora. DDD. Ta nějak mi to připomíná placené protizápadní eseje tehdejších komunistických redaktorů Rudého práva. Akorát na místo textů obviňujících západní imperialisty z útlaku východního bloku zde pan redaktor útočí na české občany, kterým není jedno, že je jejich vlastní vláda vede do propasti!!!
Tak si to myslete dal, manipulatore.
Kdopak asi ovládá pisálky na Seznamu, komu asi vadí demonstrace a jejich pořadatelé. Vždy po každé demonstraci se Seznam hemží články , které urážejí a nálepkují demonstranty i pořadatele , ale když pořádal demošky milion chvilek tak se nic takového nedělo.
Nebyl asi důvod. Proč jste to neudělal třeba sám, třeba by se k vám někdo přidal.
No já na konci demonstrace měla krásný pocit něco jako "Slunce v duši" a určitě bych nešla nic házet, rozbíjet apod. Z lidí, které jsem tam potkala a neznala jsem je, vyzařovala krásná energie dobra a lásky, žádné zlo.
přesně tak to bylo, taky jsem tam byla, ale co čekáte od lokajů moci, ti čekají na svoje odměny
Chalupo, JUDr. Rajchl a ing.Babiš jsou produkty těchto rádoby demogratických stran a současného demogratického kapitalizmu. Národu je stále hůře, doporučil bych ti krátkou pracovní stáž v nějaké z montoven u montážní linky, aby jsi získal materiál pro pravdivé informace.
Kdybych tyto závažné údaje na Rajchla věděl, tak by sem na ty ruský demonstrace
nechodil. Já mu tak věřil a on toto. Díky pane redaktore, vy jste mě zachránil od
těchto zrůdných individuí a slibuji vám, že s vámi budu držet lajnu do posledního
signálu!
Pamatuji časy, kdy jsem byl ztroskotanec a zaprodanec. Dnes jsem prosťáček a chudák nebo dezolát a frustrát. Moc se těším na chvíli, až budeme zase zakládat Občanské fórum.
Zapomnel jste na chcimira...
Tak dlouho budeme o Rajchlovi psát blbosti, až se dostane do poslanecké sněmovny. Podobně se psalo na počátku hnutí ANO i o tomto hnutí, které dnes dosahuje nad 30% podpory. Podceňování a "blbečkování" Rajchla nezastaví.
Pane Chalupo, v kažedém Vašem článku se znovu a znovu ujišťuji v tom, jaký jste ubožák.
A proč to znovu a znovu čtete ? Jste blázen ?
Pane Chalupo, předstupte před lidi kteří tam byli a povězte jim do očí , že jsou prosťáčkové a chudáci. Jsem zvědav na reakci
Lže jako když rudé právo tisklo, a to byl ještě proti dnešním aktivistickým svazákům solidní tisk. Popírají základní pocit lidí, že je tato vláda neschopná, jsme v EU jedni z nejhorších a dluh roste jako houby po dešti. Na demonstrace chodí ti lepší, kteří si uvědomují, že to jde špatně a chtějí tomu zabránit. Kdfyby lidé byli spokojení, tak by nikam nešli. Na demonstrace chodím taky. Vždycky široko daleko byli samí normální a slušní lidé, jen jsou ochotni pro nápravu stavu dělat víc, než jen nadávat. Každý z těch demonstrantů je charakternější než tihleti lokajové moci. Je mi z nich na zvracení.