1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Takže suma sumárům, Vy přežíváte představu o ideálním místě pro život, o které jste přesvědčili vlivem zdegenerovaneho vývoje (nevyspělá mysl) tuhle civilizaci a chcete z toho vytřískat co nejvíc, bo tak to má být? Primitiv omezuje neustále neboť neumí nic jiného… v tom je celý Váš problém, ale. Neustále zoufale vytváříte hranice a izolujete mysl do nějakých primitivních představ o přežití…

1
Před 1 rokem

To by se mělo zakázat. Nějaký návrh z Bruselu? Žádný úředník se nepokusí Měsíci toto zakázat?

15
Před 1 rokem

Měsíc se vzdaluje od Země nebo taky Země od měsíce 🙂

Kolik času zbývá ? Měsíc ! Ne, kolik času zbývá? Měsíc ! Já vím, že měsíc, ale kolik času zbývá ? Měsíc ! 😉 🙂 😄

Před 1 rokem

To je mi novinka!! A slunce taky vyhasne, ale to bude za x miliard let. Vylozene zacinam mit strach o zivot!!

1
Před 1 rokem

Nejlepší je poslední věta, která zcela jednoznačně potvrzuje fakt, že k ničemu, co je sáhodlouze v článku popisováno, nikdy nemůže dojít. 😄

3
Před 1 rokem

Pane redaktore....a teď ještě tu o Jeníčkovi a Mařence.

Prosím, jestli nemáte doopravdy normální téma,a nevíte o čem už psát...tak toho raději zanechte a jděte dělat nějakou smysluplnou práci.... třeba někam do výroby...tam Vám to možná půjde líp.

2
Před 1 rokem

A není to jen cyklický jev že v určité vzdálenosti bude oběžná rychlost měsíce zpomalovat a to povede k opačnému jevu . Nevím snad má někdo vědecké vysvětlení

1
Před 1 rokem
Jaroslav Dolezell

tezko rict, minimalne zeslabnou slapove reakcni sily, s vyssi vzdalenosti bude mensi impulz. Teoreticky by se dal mesic podobnym stylem jako v projektu orion zase lehce postrcit zpet explozemi na odvracene strane, v tech meritkach by i to mohlo dodat malou hybnost, jen by se to nesmelo prehnat, opacny jev jako ma phobos a deimos na marsu,, ktere jednou na mars spadnou, by u mesice byl samozrejme fatalni.

Před 1 rokem

Já bych se toho nebál. Zástupy novinářů, sociologů, politologů , filozofů a různých jiných darmožroutů zvládnou zničit naší planetu o dost dříve, než měsíc se sluncem dohromady

2
Před 1 rokem

To je zase článek... Odhad že se tak stane je 15 miliard let. Lidstvo tuto Zemi zničí samo a daleko dříve.

12
Před 1 rokem

hned zítra že?

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt