Kristýna nás vrátila na chvilku do starých časů módy. Jsou to vždy překrásné modely a ji moc sluší. Je tam moc krásná, přeji Ryšce ještě hodně takových rolí. Je třeba také vzpomenout na ty, kteří ty modely připravují i těm patří obdiv.
Tu roli asi napsali přímo pro ni...je v ní chladná, ale elegantní, vždy krásná a upravená. Mně se taky líbí moc kostýmy té doby, mají krásně upravené vlasy /což u nás v seriálech není úplně vždycky/ a opravdu vše Vás vtáhne do děje. Kristýnu jsem poprvé viděla v Ulici, kde hrála. Ale tady je z ní už dáma, dobře ji vybrali do této role. Pro mě i tento seriál je jeden z těch lepších. Snad se nezvrtne a neskončí jako nekonečný a také hodně nudný...zatím mu moc fandím a sleduju ho.
Nádherná postava, úžasná představitelka. Vše co oblékne jí sluší, dobře hraje, je přirozená. Za mě nej nej postava v seriálu.
Máte pravdu, role pro ni jak vyšitá nebo přišitá? Sekne jí to moc. M.Dancingerová se mi nikdy nijak nelíbila.
Skvěle hraje, je moc hezká a ta role Kristýně dobře sedí. Je úžasná v tomto seriále.
Perfektní herečka. Nádherně zahrané. Bohužel v případě hlavní postavy Báry to s majitelem Labutě vůbec nejiskří. Škoda.
A játam to jiskření vidím. Když se na sebe dívají….
Je nádherná. Věřím ji každé slovo co řekne, hraje famózně.
Kristýna hraje skvěle, role jí padne, pěkné pokoukaní 👀👍
Za mě je Kristýna v Labuti jednička
Po dlouhé době hezký seriál na Nově.