1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Největší populista a dezinformátor je Fiala. Takže vlastně by bojoval sám se sebou....

10
Před 1 rokem
Jaroslav Novák

Souhlasím.

2
Před 1 rokem

Co je vlastně ta dezinformace. Když řeknu o Fialovi,že lže a on tvrdí,že ne,tak stejně jsem dezinformátor já,protože on má vždy pravdu.

44
Před 1 rokem

Pokud chce vláda potírat dezinformace , tak musí v první řadě začít u sebe , jinak to nejde. Musí být příkladem. Nelze u dezinformací se vyhradit pouze proti válce .

38
Před 1 rokem

To je vidět na Fialkovi Fialkoviči I Ukrajinském...

42
Před 1 rokem

Fialoví celé vládnutí je nulové, takže každá jaho část je samozřejmě také nulová. Vláda by měla podat demisi, ale sance, že to udělá já taky nulová. Jak z toho ven, nevíme.

35
Před 1 rokem

Jděte s tím nadpisem k čertu.To vy zde křísíte ty nesmysly o nacionalismu a fašismu.Ne u nás ale kousek dál na východ,by se našla na vaše označení živná půda.Zde je to jen ve vašich popletených hlavách.

30
Před 1 rokem
Kornel Svoboda

Souhlas 👍

1
Před 1 rokem

No ještě tam chybí hromadní vrazi, kteří kosí prostě jen tak Kalašnikovem lidi jdoucí po Václaváku a je dokonáno. Ti novináři už nevědí co by zplodili, aby se něco od nich četlo. Samé zvratky nic jiného.

22
Před 1 rokem

Jinými slovy autor říká - my máme jediný správný názor a všechny ostatní je třeba zakázat - tomu teď říkáme demokracie.

50
Před 1 rokem
Eva Hulvertová

Názor mohu mít jiný, ale nemohu ho prosazovat násilím a útlakem politických odpůrců. Jak kdysi řekl prezident Zeman k hnutí Milion chvilek: Pokud chcete něco změnit, vstupte do politiky a kandidujte.

9
Před 1 rokem

Situace v naší republice je vážnější než se zdá. Vlastně celý stát je jedno velké náckovské a fašistické moře, ze kterého trčí malý ostrůvek jménem Pravda a Láska, na kterém se choulí P. Fiala, Pekarová Adamová, Rakušan, Pávek, J. Hřebejk, Z. Svěrák a E. Holubová.

17
Před 1 rokem

Jediný správný názor má vláda ostatni jsou dezinformace,všichni vime kdo je tu největší dezinformátor.

37
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt