1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Myslím že lex Babiš je za zenitem už ho používá jen Fialovič ale má z něj velký strach protože je lepší a on to ví proto ho jak může uráží ale to mu nepomůže jeho vláda (Fialoviče) zdevastovala CR Babiš to napraví.

33
Před 1 rokem

Vzpomínám si na první tiskovou konferenci nové vlády a musím říct, že jejich vize se nenaplnili. Už v opozičních lavicích vykřikovali, že by to, či ono dělali jinak a pochopitelně lépe. Na všechno měli řešení, ale nemohli ho říct nahlas, aby jim Babiš tu jejich myšlenku nesebral a nevydával ji za svou. Babiše kritizovali za chaotická rozhodnutí v době covidu (nechci se ho zastávat, ale vývoj se dal dost těžko předvídat a proto se často měnila opatření velmi rychle). No a po roce a půl vládnutí jsme na tom stejně. Nikdo nic neví, zákony se mění, ale jenom ty nepodstatné. Tak nějak mi přijde zbytečné v době, kdy by se měly dělat personální audity a hledat úspory aby státní rozpočet neskončil v obrovském schodku projednávat manželství pro všechny. V době, kdy si každý z nás asi sáhne na dno si vláda bere půjčky na podporu UA, plánuje obrovské výdaje do armády...... Když budu mít díru v domácím rozpočtu, budu muset některé výdaje přehodnotit a zredukovat. Proč to samé neudělá i vláda. Ano, chápu, že obrana státu je nutná, ale proč plánované výdaje nerozložit do několika let. Nebo mi snad chce někdo říci, že až do dnešních dnů nebyla armáda vybavená aby mohla bránit republiku? Byla, ale vidina nové techniky asi zatemnila Černochové mozek, tak vše staré, ale funkční poslala na UA a teď chce všechno najednou a hned, protože jinak nebude armáda bojeschopná. Je mi z toho všeho co se děje kolem smutno. V roce 1989 jsem stála s kočárkem na náměstí a cinkala klíči za lepší budoucnost svých dětí, ale mám pocit, že je všechno spíš horší a moje děti a vnoučata ten lepší život asi nezažijí

55
Před 1 rokem
Jana Šnebergrová

👍👍👍👍👍 souhlas

25
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

blbec nikdy nepřipustí že je někdo lepší a v tomto okamžiku je tragédie že toho nejlepšího co česko kdy mělo má a bude mít tihle pěitikolkařští hňupové nikdy nepochopí ti mají jediný cíl a hroznou paniku "Babiše pryč" a úsměvné že se ho báli v i eu ale kdyby neudělal to co jeho vláda pro občany tak už dnes žádná pětikolka neexistuje a s ostudou skončila na smetišti dějin určitě to s ní dopadne stejně ale o poznání déle

75
Před 1 rokem

Babiš možná pochopil, jak dělat politiku. Bohužel jako ekonom neměl pod kontrolou 3/5 výdajů státní pokladny. Obecně, ekonomové neumí řídit státní finance, protože NEZNAJÍ financování starobních důchodů a zdravotnictví. Více v kapitole věnované A. Babišovi "Ministr a dítě" v knize Ekonomům to myslí černobíle. Knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně. Co se týká pětikolky, tak jsem již začátkem roku 2022 upozornil písemně přes podatelny ministry Stanjuru, Jurečku i premiéra Fialu na vadné účetnictví u výše uvedených položek. Ani jeden z nich mi neodepsal. Už to charakterizuje politiky - amatéry, kteří žijí v bublině a ani jim nepřijde na mysl, že by mohli komunikovat s občany a to dokonce přímo, jako jsem dlouhodobě, tj. od roku 2014 komunikoval s A. Babišem.

31
Před 1 rokem
Ivo Patta

Ale tato vláda nemá pod kontrolou ani korunu!

73
Před 1 rokem

Děkuju za konečně jiný pohled, než jaký nám soustavně vnucuje Fórum nebo Seznam medium,ti provládní milovníci

33
Před 1 rokem

Z článkem nelze než souhlasit. Vláda slavné pětikolky je skutečně pouze partičkou nekompetentních amatérů a bohužel značně škodí celé České republice 🙂 Jdou prostě jen od průšvihu k průšvihu. Pětikolka díky tragickému výkonu této "vlády" ztrácí už i svoje skalní voliče a ANO podle průzkumů stále posiluje.

47
Před 1 rokem

Pan Babiš je chytrý, pracovitý muž , který rozumí jak ekonomice, tak politice. Má dostatek peněz, nedá se uplácet a je sympatické, že nečerpá výhody poslanců a dává na charitu

Dovedete si představit, co by způsobila tato vláda, kdyby neznámý covid přišel za její pětikolky ?

34
Před 1 rokem
Eva Moudrá

Není vůbec chytrý ale vychytralí a dokáže oblbnout co se jím nechali obalamutit.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kdyby Babiš uměl politiku, tak by teď ty sra.ky musel po sobě řešit on. A jen blázen si myslí, že by na tom byl lépe. To už by schodek státního rozpočtu byl na úrovni 600mld se slovy "jsme na tom dobře". To rozhazování pri covidu co skončilo bůh ví kde by nezvládla s grácií žádná vláda. Teď se v tom koupě Fialova vlada i díky tomu jak neschopná je komunikace a tvrdších opatření. A že tvrdší opatření budou muset přijít.

30
Před 1 rokem
Robert Huml

Tak jen blázen toto může napsat!

21
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

No, vláda dělá co může, aby vybrala celý ten chaos od roku 1945, který ještě více prohloubil pan Babiš se svou šilerovou a havlíčkem. Máte nějaké lepší řešení? Nebo heftujete, aby se lidé začali prát.........

63
Před 1 rokem
Michal Roček

Pan opravdu píše hlouposti. Možná je správně naočkovany Forem 24, za vše může Babiš od roku 1945.

11
Před 1 rokem

Chtěl jsem změnu a nechci aby stát vedl bývalý StBak, který chce stát řídit jako firmu, ale bohužel nepochopil, že se nejedná o jeho firmu a obcané nejsou jeho zaměstnanci, ale on je zaměstnanec občanů. S článkem ale souhlasím. Hlavně ta neschopnost komunikace často hraničí až s aroganci a vyvolává zbytečně zlou krev.

16
Před 1 rokem
Jakub Hubert

Tak vy nechcete estebáka jako premiéra, ale na hradě jako president vám nevadí i s politručkou. To je hanba.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt