1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nehledě na to, že Řeporyjským starostou není Petr Novotný, nýbrž jeho syn Pavel, alespoň myslím, ale mohu se mýlit.

2
Před 1 rokem
Artur Molnár

Nemyslíte se.

Před 1 rokem

Možná by bylo dobré, kdyby evidentně zaujatá slečna či paní redaktorka píšící tento článek specifikovala, jakéže novináře to Ovčáček nesnášel - předpokládám, že ty, kteří psali podobné bláboly, jako je tento článek. Mým oborem je žurnalistika a kdykoliv jsem potřebovala v nějaké souvislosti s p. Ovčáčkem komunikovat, nikdy jsem s ním problém neměla, vždy se choval slušně a poskytl mi odpovědi. Pokud se někdo jako žumpa při své profesi chová, jsou mu cizí i základy slušného chování běžných lidí a vyplodí pak jako výstup zaujaté nedvojzdrojové články, jak velí novinářská etika, pak nemůže očekávat na oplátku vůni květin.

20
Před 1 rokem
Jana Henychová

Paní Jano,Vy jste tu nežila za vlády Miloše Zemana?Jestli ano,tak se přece nemůžete pana Ovčáčka zastávat.Už jeho vyjadřování se typu"Pražská kavárna"aj.Podotýkám,že Zeman nikdy nebyl můj prezident.Hlavně nechápu,že tady panu Ovčáčkovi vůbec dávají prostor.

8
Před 1 rokem

To by mě zajímalo, proč takový negativní článek musel vzniknout.

Že se pan Ovčáček zajímá o Ukrajinu? No a co? Psalo se, že má ukrajinskou manželku. A ta má jistě na Ukrajině příbuzné a proto mají informace z první ruky.....

19
Před 1 rokem

Když tady tak přezíravě píšete o názorech prezidenta Zemana na novináře a společnost vůbec :. Ukázalo se při volbách , z nichž vzešlo těch pět idiotů a hnusných servilních mediálních podporovatelů toho vlastizrádného spolku, že jeho názory byly víc než adekvátní, žeano.

9
Před 1 rokem

Groteskní je to celkové. Miloš Zeman dle článku iritoval značkou část naroda. Proto se dohromady dala nesourodá skupina lidi která

sliby které neplní a zřejmě ani neminii splnit ovlivnila voliče aby je volili. Dodnes žijí ze lži které vrhaji na předchozí vlady. Přitom dle různých zjištění to je nejhorší vlada od roku 1989 a mozna i dele a opet irituji znacnou cast naroda

4
Před 1 rokem

Zdeňko,

zbabělý, laciný článek o ničem.

3
Před 1 rokem

Nechte ho na pokoji Jenom blbec si dělá z jiného člověk blázny a ponižuje ho.Co kdyby se někdo posmíval vám.

16
Před 1 rokem

Paní/slečno Nezbedová.

Na dno žumpy nepadl pan Ovčáček, ale obávám se, že tímto článkem jste tam spadla Vy. Jeho články jsou kultivované, nikoho neurážející. Možná byste udělala lépe, kdybyste se vrátila k bádání v obecních kronikách.

2
Před 1 rokem

To je opět hnusný článek. Je vidět, že se nemáte čím zviditelnit, tak napadáte slušné lidi

7
Před 1 rokem
Jana Janásková

🤣😂Slušný člověk lže a chlasta tak, že skončí na záchytce?Ale asi jste to myslela ironicky, jinak to není ani snad možné.

1
Před 1 rokem

Když lže páníček, nebude pejsek štěkat pravdu, že? To by brzy doštěkal.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt