Kdysi před 20 lety mi říkala kamarádka, která pořád někam jezdila - do Egypta, do MAroka a tak pod. Kamarádka řekla: " V Egyptě onemocní každý, to k tomu patří, tím si musí každý projít, kdo jede do Egypta; aspoň jejden den. "
Že po covidu nezalezl někam pod zem. Já bych se styděl ukázat na veřejnosti a ještě k tomu strašit dalším nesmyslem. Nakonec bude ještě roznášet infekční hlouposti.
článek nečtu, páč Maďar, ale koukám do diskuze, že je v kolektivu oblíben :D
Už zase straší 😕. Měl dlouhou pauzu, tak musí vylézt s dalšími nesmysly. Seznam "závadných " jídel svědčí o dovolené o hladu.
Tenhle Maďar je tvář stupidního Covidismu , jemu a Brůnovi bych nevěřil ani dobrý den.
přesně tak.
Takže pane doktore doživotní lock down - 5 roušek, 4 respiky, 2 štíty, silný pytel na hlavu řádně utáhnout a pak očkovat 3x denně a nebude se nic šířit.
Plátek, který po tom všem, co bylo, dává stále prostor některému z těchto gaunerů, u mě končí definitivně. Sbohem, hledejte si čtenáře jinde.
Jo jak to říká Maďar tak to bude pravda, jako za covidu, ať někam zaleze odborník.
Tenhle farmaceutický lobista dostává stále prostor ?!? Hanba jemu i všem podobným!!!
Maďarovi vzali kurvida a tak si našiel niečo iné. Že ho hanba nafackuje.