1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kdysi před 20 lety mi říkala kamarádka, která pořád někam jezdila - do Egypta, do MAroka a tak pod. Kamarádka řekla: " V Egyptě onemocní každý, to k tomu patří, tím si musí každý projít, kdo jede do Egypta; aspoň jejden den. "

6
Před 1 rokem

Že po covidu nezalezl někam pod zem. Já bych se styděl ukázat na veřejnosti a ještě k tomu strašit dalším nesmyslem. Nakonec bude ještě roznášet infekční hlouposti.

28
Před 1 rokem

článek nečtu, páč Maďar, ale koukám do diskuze, že je v kolektivu oblíben :D

3

Už zase straší 😕. Měl dlouhou pauzu, tak musí vylézt s dalšími nesmysly. Seznam "závadných " jídel svědčí o dovolené o hladu.

37
Před 1 rokem

Tenhle Maďar je tvář stupidního Covidismu , jemu a Brůnovi bych nevěřil ani dobrý den.

52
Před 1 rokem
Jiří Hrubý

přesně tak.

1
Před 1 rokem

Takže pane doktore doživotní lock down - 5 roušek, 4 respiky, 2 štíty, silný pytel na hlavu řádně utáhnout a pak očkovat 3x denně a nebude se nic šířit.

21
Před 1 rokem

Plátek, který po tom všem, co bylo, dává stále prostor některému z těchto gaunerů, u mě končí definitivně. Sbohem, hledejte si čtenáře jinde.

18
Před 1 rokem

Jo jak to říká Maďar tak to bude pravda, jako za covidu, ať někam zaleze odborník.

15
Před 1 rokem

Tenhle farmaceutický lobista dostává stále prostor ?!? Hanba jemu i všem podobným!!!

39
Před 1 rokem

Maďarovi vzali kurvida a tak si našiel niečo iné. Že ho hanba nafackuje.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt