Každopádně je to jeden z nejlepších seriálů v posledních letech. Ale závist a výčet kolik, kdo dostal peněz málokoho zajímá. Herci odvedli dobrou práci!!! Na rozdíl o nynějších politiků, pro které se 600000 tisíc tak 4 až 5ti měsični plat za vymýšlení nesmyslů a znepřijemňovani života občanů.
Policie Modrava byl její ,vynikající, nápad,manžel je režisér,tak proč by ji neobsadil?Sprostý je od ostatních režisérů ,že pro ni roli nikdy neměli.Je to stejný jako Olmer- Chytrová.Jsou to krásné,sympatiské ženy a né jako ta,co mávala při volbě PEPA z hradního okénka.
Jsem ráda,že Modravu opakují.
Pan režisér Soukup vytvořil krásný seriál, který tu zůstane ještě mnoho let a bude mít pořád diváky..👍jak říká režisér Troška, po kriticích nezůstane nic, ani smrad..😉🤣
Mám stejný názor a rád se na "Modravu" podívám i při reprízách.
Jen mne mrzí jedna věc: proč Nova nevydala IV. řadu seriálu na DVD.
Myslím, že je to škoda.
Myslite Fogelsang ne?
Ranč Vogelsang, krásné místo, byli jsme se tam letos podívat.
Jediné čím mne ten seriál zaujal jsou záběry krásné Šumavy. Jinak je to naivní slátanina! Tři jednoduché grácie(pošťačka,prodavačka a recepční), náčelník kriminálky(p.Satoranský), který má známé kriminalisty pomalu v celé EU a většina případů je řešena v jídelně u oběda.😂
Povedený seriál, ráda si dám opáčko. Jen malá poznámka pro autora článku. Komár není můra, nejde po světle, ale po krvi.
Stejně jako řada dalších komentujících, tak i já tenhto seriál miluju hlavně kvůli prostředí ve kterém se odehrává. Je i skvěle napsaný a zahraný. Obdobně to mám s italským seriálem Komisař Montalbano, který se odehrává na Sicílii. Rovněž úžasné prostředí, skvěle napsaný scénář a skvěle zahráno. Když ho nedávají u nás nebo na Slovensku, tak ho sleduji na Netflixu v originálním znění s titulky a vůbec mi to nevadí. Oba seriály, i když naprosto odlišné jsou pro mne balzámem na duši ;-)
Seriál, který byl opravdu moc pěkný, skvělé herecky obsaženy, nádherná příroda, momentálně opakuji a opět se dívám a jsem ráda, že se můžu opět podívat, díky.
Souhlas, zato na dnešní přehršel seriálů se nedá dívat.
Zaplať pán Bůh za Modravu,vynikající seriál,navíc v nádherném prostředí,více takových seriálů.
Pan režisér Soukup umí natočit pěkný seriál. Ráda se na to znovu podívám.