1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Každopádně je to jeden z nejlepších seriálů v posledních letech. Ale závist a výčet kolik, kdo dostal peněz málokoho zajímá. Herci odvedli dobrou práci!!! Na rozdíl o nynějších politiků, pro které se 600000 tisíc tak 4 až 5ti měsični plat za vymýšlení nesmyslů a znepřijemňovani života občanů.

24
Před 1 rokem

Policie Modrava byl její ,vynikající, nápad,manžel je režisér,tak proč by ji neobsadil?Sprostý je od ostatních režisérů ,že pro ni roli nikdy neměli.Je to stejný jako Olmer- Chytrová.Jsou to krásné,sympatiské ženy a né jako ta,co mávala při volbě PEPA z hradního okénka.

Jsem ráda,že Modravu opakují.

7
Před 1 rokem

Pan režisér Soukup vytvořil krásný seriál, který tu zůstane ještě mnoho let a bude mít pořád diváky..👍jak říká režisér Troška, po kriticích nezůstane nic, ani smrad..😉🤣

67
Před 1 rokem
Václav Justin

Mám stejný názor a rád se na "Modravu" podívám i při reprízách.

Jen mne mrzí jedna věc: proč Nova nevydala IV. řadu seriálu na DVD.

Myslím, že je to škoda.

7
Před 1 rokem

Myslite Fogelsang ne?

1
Před 1 rokem
Ivan Kratochvíl

Ranč Vogelsang, krásné místo, byli jsme se tam letos podívat.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Jediné čím mne ten seriál zaujal jsou záběry krásné Šumavy. Jinak je to naivní slátanina! Tři jednoduché grácie(pošťačka,prodavačka a recepční), náčelník kriminálky(p.Satoranský), který má známé kriminalisty pomalu v celé EU a většina případů je řešena v jídelně u oběda.😂

55
Před 1 rokem

Povedený seriál, ráda si dám opáčko. Jen malá poznámka pro autora článku. Komár není můra, nejde po světle, ale po krvi.

15
Před 1 rokem

Stejně jako řada dalších komentujících, tak i já tenhto seriál miluju hlavně kvůli prostředí ve kterém se odehrává. Je i skvěle napsaný a zahraný. Obdobně to mám s italským seriálem Komisař Montalbano, který se odehrává na Sicílii. Rovněž úžasné prostředí, skvěle napsaný scénář a skvěle zahráno. Když ho nedávají u nás nebo na Slovensku, tak ho sleduji na Netflixu v originálním znění s titulky a vůbec mi to nevadí. Oba seriály, i když naprosto odlišné jsou pro mne balzámem na duši ;-)

15
Před 1 rokem

Seriál, který byl opravdu moc pěkný, skvělé herecky obsaženy, nádherná příroda, momentálně opakuji a opět se dívám a jsem ráda, že se můžu opět podívat, díky.

27
Před 1 rokem
Renca Jandová

Souhlas, zato na dnešní přehršel seriálů se nedá dívat.

1
Před 1 rokem

Zaplať pán Bůh za Modravu,vynikající seriál,navíc v nádherném prostředí,více takových seriálů.

76

Pan režisér Soukup umí natočit pěkný seriál. Ráda se na to znovu podívám.

43
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt