Na Ulici ať nikdo nesahá! Tenhle seriál je pro nás třeba takový večerníček!A noc by chyběl!!
Jen škoda, že jste vyškrtli nějaké role! Hodně tak chybí!
Aničku všichni máme radi, chyběla vy nam hodně, asi bychom se přestali dívat na Ulici. Na Ordinaci se take nedíváme neni na Nově, proč je jenom na voyjo , uz rok se nemůžeme dívat, nevim proč.
To jen proto abyste si předplatila VOYO nic jiného to není,jo je,je to celá Noha.
"Aničku" nám neberte !!!
Já se na nové tváře vždycky těším a vůbec mi nevadí, že se sestava mění.
Asi by bylo hodně divné, kdyby všechny ty linky a problémy prožilo 5 rodin za 18 let 🤔. Ani ta Vilma se nemůže do nekonečna rozvádět. 😉
A možná přijde i kouzelník 😄
Tak je to i v reálném životě. Je faktem, že už holt byla tato postava mdlá, své si už vybrala. No, uvidíme, Aduš Gondíkovou velmi ráda v Ulici uvítám. O Lucii Vondráčkové tak přesvědčená nejsem.
Koukala jsem na ukázky, za sebe můžu říci, že už to není Ulice jaká byla, uvidím jak se nová parta herců předvede.
👍👍👍..dost herců z "ULICE"**zmizelo a někteří mi i dost chybí. Souhlasím s Vámi, že " ULICE" už není taková jaká byla dřív.
Pokud budou odcházet hlavní postavy které se seriálem začínali už to nebude nikdy ono. Mě už vadil odchod Světlany 😔. To už nebude o ulici takové jaká byla a diváci ji měli rádi.
Už měla roli o ničem,čas odejít.........
Ulice sla k sipku uz davno, je to hnus ,i kdyz sem koukal casto, ted me vubec netrapi kdyz nekolil dilu neuvidim a to co tam ted bude tak to uz ted bude na 🤢
Rádi jsme se na ní dívali ale jak se začali postavy moc střídat přestalo nás to bavit.Fakt je to že Anička neměla chybu,obyčejná žena a starostlivá máma.Role jí seděla.