1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Na Ulici ať nikdo nesahá! Tenhle seriál je pro nás třeba takový večerníček!A noc by chyběl!!

Jen škoda, že jste vyškrtli nějaké role! Hodně tak chybí!

3
Před 1 rokem

Aničku všichni máme radi, chyběla vy nam hodně, asi bychom se přestali dívat na Ulici. Na Ordinaci se take nedíváme neni na Nově, proč je jenom na voyjo , uz rok se nemůžeme dívat, nevim proč.

15
Před 1 rokem
Milada Odehnalova

To jen proto abyste si předplatila VOYO nic jiného to není,jo je,je to celá Noha.

8
Před 1 rokem

"Aničku" nám neberte !!!

5
Před 1 rokem

Já se na nové tváře vždycky těším a vůbec mi nevadí, že se sestava mění.

Asi by bylo hodně divné, kdyby všechny ty linky a problémy prožilo 5 rodin za 18 let 🤔. Ani ta Vilma se nemůže do nekonečna rozvádět. 😉

5
Před 1 rokem
Mona Buková

A možná přijde i kouzelník 😄

1
Před 1 rokem

Tak je to i v reálném životě. Je faktem, že už holt byla tato postava mdlá, své si už vybrala. No, uvidíme, Aduš Gondíkovou velmi ráda v Ulici uvítám. O Lucii Vondráčkové tak přesvědčená nejsem.

20
Před 1 rokem

Koukala jsem na ukázky, za sebe můžu říci, že už to není Ulice jaká byla, uvidím jak se nová parta herců předvede.

6
Před 1 rokem
Renca Jandová

👍👍👍..dost herců z "ULICE"**zmizelo a někteří mi i dost chybí. Souhlasím s Vámi, že " ULICE" už není taková jaká byla dřív.

6
Před 1 rokem

Pokud budou odcházet hlavní postavy které se seriálem začínali už to nebude nikdy ono. Mě už vadil odchod Světlany 😔. To už nebude o ulici takové jaká byla a diváci ji měli rádi.

14

Už měla roli o ničem,čas odejít.........

18
Před 1 rokem

Ulice sla k sipku uz davno, je to hnus ,i kdyz sem koukal casto, ted me vubec netrapi kdyz nekolil dilu neuvidim a to co tam ted bude tak to uz ted bude na 🤢

7
Před 1 rokem

Rádi jsme se na ní dívali ale jak se začali postavy moc střídat přestalo nás to bavit.Fakt je to že Anička neměla chybu,obyčejná žena a starostlivá máma.Role jí seděla.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt