1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nevím již ke, ale zaznamenal jsem jak bláha leží v lůžkovém kupé a do stejného přijde naďa Urbánková. B. předstírá, že spí a je mu vidět jen jedno oko. A to oko se dívá jak se N.U. svléká a hraje vilný zájem.Byl to tak úžasný výkon, že jsem prohlásil, že je to na Nobelovu cenu

Před 1 rokem

Herec to byl skvělý, ale nechápu ženy které byly jeho milenkami, měl dost ošklivé zuby a to mě osobně by vadilo ,je to to první ne co se u muže dívám.

Před 1 rokem

Po přečtení článku jsem si vzpomněl na jeden díl Bakalářů. kde Bláha údajně odjede na služební cestu, ale ve skutečnosti je u milenky ve stejném domě. A večer, jak je zvyklý jde, v pyžamu a kabátu, vysypat odpadky a splete se a zpátky vejde do bytu k manželce.

4

bylo mnoho komunistů,kteří byli i nebyli členy strany,jednalo se převážně o známé osobnosti jako herci či sportovci,kteří sice byli členy strany ale bylo jim dočasně (někdy na furt) pozastaveno členství ve straně,samozřejmě to nemohlo být oficiálně proto,že žil s pěti žnami,byl jiné sexorientace,či měl problém ekonomický ale v rámci zkona,proto se vymyslel důvod typu ztráta lgitimace,členských známek,či neúčast na schůzíchj (jako jeden zpěvák co půlroku koncertoval a natáčel na zapádě a promeškal doma tři schjůze.....

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt