Nevím již ke, ale zaznamenal jsem jak bláha leží v lůžkovém kupé a do stejného přijde naďa Urbánková. B. předstírá, že spí a je mu vidět jen jedno oko. A to oko se dívá jak se N.U. svléká a hraje vilný zájem.Byl to tak úžasný výkon, že jsem prohlásil, že je to na Nobelovu cenu
Herec to byl skvělý, ale nechápu ženy které byly jeho milenkami, měl dost ošklivé zuby a to mě osobně by vadilo ,je to to první ne co se u muže dívám.
Po přečtení článku jsem si vzpomněl na jeden díl Bakalářů. kde Bláha údajně odjede na služební cestu, ale ve skutečnosti je u milenky ve stejném domě. A večer, jak je zvyklý jde, v pyžamu a kabátu, vysypat odpadky a splete se a zpátky vejde do bytu k manželce.
bylo mnoho komunistů,kteří byli i nebyli členy strany,jednalo se převážně o známé osobnosti jako herci či sportovci,kteří sice byli členy strany ale bylo jim dočasně (někdy na furt) pozastaveno členství ve straně,samozřejmě to nemohlo být oficiálně proto,že žil s pěti žnami,byl jiné sexorientace,či měl problém ekonomický ale v rámci zkona,proto se vymyslel důvod typu ztráta lgitimace,členských známek,či neúčast na schůzíchj (jako jeden zpěvák co půlroku koncertoval a natáčel na zapádě a promeškal doma tři schjůze.....