Všechno co dělal Troška je příšerné.
tak se pochlubte vy....vas prinos...co jste v zivote dokazala? dojit si pro davku nepocitam....
Žádný kulturní a kultivovaný člověk se na tento filmový marast nebude nikdy dobrovolně koukat. A těm, co to oslovuje, je marné vysvětlovat, jakými kulturními shity si zadělávají mozek.
První 3 díly od pana Trošky jsem shlédla, protože se točily v mém rodném městě, zbytek neznám.
Troška natočil jen první tři díly, točené v jižních Čechách. U zbylých dvou byl jen jakýsi poradce. A co se týče seriálu, točený v Mělníku, tak s tím nemá společného vůbec nic, už ani to poradenství. Takže Chalupo, o takhle si nejdřív ověřit informace.
To by musel přemýšlet
Za mě, pokud by pan autor měl být esencí osvíceného recenzenta, tak snad raději Trošku.
To je fakt takový problém ověřit si věci, které hlásám, nota bene ze (zdánlivého) vrcholu inteligence (sic!), která je v článku několikrát zmiňována.
Tomu dnu, které tak pohrdlivě autor zmiňuje, se sám notně přiblížil. Dost bylo Martina Chalupy.
Odkaz
🤥
Pan Troška má opravdu specifický humor a ne každý se v něm najde. Nejsem ani zastánce a ani odpůrce. Některé filmy a pohádky má fakt vyvedené. Jen by měl autor upravit úvod. Pan Troška natočil Kameňáky jen tři. Vždy říkal, že točí max trilogie.
Tak pan Chalupa uráží pana Trošku a všechny, kdo Kameňáky viděli a hned všem poradil ten správný lék. A kdo je pan Chalupa? On ve své osvícenosti Kameňáky neviděl? Nebo viděl , našel se tam a cítí se zesměšněn? Soudruhu Chalupo, vy stále nechápete, že je dobře, že si každý můžeme vybrat mezi Kameňákem, nebo skvělým Mostem, Okresním přeborem, nebo Dvěma písaři. Soudruhu Chalupo, čím se můžete pochlubit z vlastní tvorby, abychom se mohli správně svazácky obohatit?
Článek lže.
Režisér Zdeněk Troška natočil pouze první 3 díly Kameňku.
S dalšími snímky i seriálem pod tímto názvem, on nemá již nic společného.
Zbytek článku proto nestojí za přečtení.
A k tomu úpadkový novinář Martin Chalupa - co chcete víc.
Článek stojí za prd, ale že pan Troška natočil pouze první tři díly tam zmíněno je.
V tomto musím souhlasit .A Babovřesky ..to je kapitola sama pro sebe.🙂
Vážená paní, asi jste nikdy nežila na vesnici. Proto nikdy nedokážete pochopit čemu se lidi smějí. Je to proto, že každý zná ty postavičky ze svého okolí. Samozřejmě taková sranda jako ve filmu to není.
Autor článku by si měl pořádně nastudovat materiál. Alespoň by pak nenapsal blábol. Zdeněk Troška natočil pouze první tři Kameňáky. Se čtyřkou a se seriálem nemá společného vůbec nic. Dělal jsem s ním interview pro náš časopis. Článek výše pro mě tím pádem nemá vůbec žádnou hodnotu. Jo, a na Kameňáky nečumím, to jen pro úplnost. Ale nesnáším články amatérských pisálků. Na žádné téma.
Nedavno rikaly ze Troska se 4 spolupracoval a jen daval nejake vtripy a napady