1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Někdo se směje u Kameňáku, někdo u Partičky, někdo u Comebacku, někdo u Mostu. Všechny tyhle pořady mají své fanouškovské základny a své odpůrce. A připomeňte mi, jak pan Troška souvisí se seriálem??? Nějak mi to uniklo.

Humor je stále humor, i když vyhnaný do absurdity. To mají společné všechny tyto pořady. Nic to nevypovídá o kvalitě národa jako takového, ale pouze o tom že každý má jiný smysl pro humor a jeden se od srdce zasměje něčemu, co jiný požaduje za trapné.

Stejně tak jako vy budete mít fanouškovskou základnu, přestože evidentně lžete a přesvědčujete svým článkem čtenáře o něčem co vůbec není pravda.

Tak za mě jediné o čem to vypovídá, že autor tohoto článku je dezinformátor a mystifikátor, který věří tomu co píše o tuposti národa a neobtěžuje se ani ověřit si fakta. 👏

7
Před 1 rokem
Olga Navrátilová

Troška natočil filmy 1 až 3, s dalším filmem a seriálem nemá nic společného.

3
Před 1 rokem

tak fotka počítám patří k seriálu Kameňák, nikoliv k filmové trilogie a na seriálu se Zdeněk Troška nijak nepodílel... Ten natočíl pouze třídílnou filmovou sérii Kameňák, Kameňák 2 a Kameňák 3. Vím že je hodně rádoby kritiků a snobů, který si hrajou na hogo fogo a pak doma žerou vlašák z papírů a podobní intoši, ale je to pouze závist, protože Zdeněk Troška si na nic nehraje a točí pro diváky nikoliv pro kritiky a má zasloužený úspěch. Ostatně by mohl dnešní rádoby umělce učit jak se točí krásné pohádky komedie atd..

13
Před 1 rokem

Pro autora článku i další kritiky. Každý si může dívat svobodně na co se mu líbí a jestli u toho pije limonádu, vínečko nebo lahváče je také jeho svobodná věc. Někdo preferuje tyto druhy komediální zábavy, někdo romantické filmy, jiný horory, akční filmy , sci - fi atd. a někdo jako já od všeho trochu. Nikdo vás snad nenutí se na to co se vám nelíbí koukat.

5
Před 1 rokem

Troška uměl pohádky.Jeho filmy pro dospělé diváky jsou typické špatným humorem i když po hvězdné obsazení bývají oblíbené méně intelektuálními diváky.

22
Před 1 rokem
Pavel Selinger

A co je pro intelektuálně založené diváky? Ulice,ZOO nebo Ordinace v růžové zahradě?

28
Před 1 rokem

Ehm, jenom bych poupravil článek..Kameňák, Kameňák 2 a Kameňák 3 režíroval Zdeněk Troška..Kameňák 4 režíroval Ján Novák a Kameňák 5 (neboli Vánoční) režíroval F.A.Brabec..pane Chalupo, nedělejte že sebe jedince s IQ vypnuté automatické pračky a před tím, než budete psát článek si něco o tématu načtěte! Dobrou noc 🙋‍♂️

16
Před 1 rokem

Chápu že se to někomu může líbit, ale já to nedávám. Stačilo mi jednou asi tak 20 min Kameňáku a už nikdy více. Přijde mi až smutné, že se někdo může vůbec uživit tímto druhem umění. Divím se hercúm,že do toho vůbec šli. Ale ta ostuda se za ty prachy asi dá vydržet.

2

Hlavně ať si autor pan Chalupa, než vypustí takový duchaplný článek, ověří informace, kdo natočil kolik dílů Kameňáka. Pan Troška natočil první tři díly, poslední dva včetně seriálu, natočili jiní režiséři. Už to dost odpovídá tomu, kdo může kritizoval tento zcela pohodový a lidový seriál. Pan Troška sám kdysi prohlásil, že rád točí trilogie(vyjímkou měla být trilogie Slunce, seno) a dost. Pan Troška si na nic nehraje a točí normální pohodové filmy pro lidi, kteří si chtějí odpočinout, odreagovat, vypnout z celodenního stresu. Prostě humor v jakékoliv podobě a můžu říct, že pro mě jsou takové filmy jako lakmusový papírek v záplavě filmů a seriálů dnešní doby, na které se nedá koukat. Seriál Most! nemůžu posuzovat, neviděl jsem ho celý, ale srovnávat ho s tím, co natočil pan Troška, je ubohé a hloupé.

10
Před 1 rokem

Za film " Hoří má panenko" byl Forman opěvován, pan Triška za filmy, které si zdaleka nezadají s uvedeným filmem co se zesměšnění Čechů týče, je tady nějakým pisálkem dehonestován. Oba režiséři "nastavili zrcadlo", podle mne v pořádku

9
Před 1 rokem
Milan Bartoň

Srovnávat tyto filmy může jen kulturní ignorant který ani jeden z nich nepochopil.

9
Před 1 rokem

Chalupou vždyť je to jen oddechový fil u kterého nemusí člověk přemýšlet.A mimochodem co jsi dokázal ty?Asi jen urážet druhé.

10
Před 1 rokem
Ladislav Majzlík

Vy jste spokojený když nemusíte přemýšlet? To je k zamyšlení. (Nic ve zlém.)

4
Před 1 rokem

Troška natočil 3 Kameňáky, nikoliv 5. A ani seriál není jeho dílem. Nějaké útržky z Troškových Kameňáků jsem viděl, moc mě to nezaujalo ani nepobavilo (maximálně jsem se bavil tím, jak se herci snaží nějak "zahrát" úplné pitomosti), ale otevřít lahváče a podívat se na komedianty, které mají ještě méně důstojnosti než já, není zase tak špatný způsob relaxu, zvlášť když Troškovy filmy celkem vynikají pěkným prostředím a kamerou. Zapnul jsem párkrát i ten seriál, tam bohužel vtipného nebylo vůbec nic, ba ani to pitvoření a totální ponížení herců mě nějak nebavilo. Asi už jsem viděl hodně. Takže, nejedná se o veledílo, ale asi bych si dal raději týdenní pásmo tohoto dna kinematografie, než hodinu poslouchat žvásty autora článku, který ze sebe dokázal udělat ještě většího idiota než herci účinkující v Kameňácích. A to nejen svou neschopností zjistit si před sepsáním článku informace, ale především těmi žvásty, neboť není nic smutnějšího, než když se blbec snaží napsat chytrý článek.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt