1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vážený pane Chalupa. Nehodlám diskutovat o kvalitě či nekvalitě jelikož myslím že tohle je subjektivní pocit. Když ale chcete své pocity sdílet uvádějte prosím přesné informace. Pan Troška točil pouze první tři díly!!!!!!

Ostatní dva a ani seriál netočil!!!!!!!!!!!!!!

Díky

5
Před 1 rokem
Pavlik Pavel

V článku je to zmíněné.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Panu autorovi bych doporučila trochu víc studia...

Pokud totiž neví o čem píše, měl by si o cíli své kritiky nejdřív něco málo zjistit...

Bohužel nejspíš nepamatuje doby minulé a tak mu cca 79% vtipů z té doby nic neříká...

Víc přemýšlejte, méně pište...

7
Před 1 rokem

Ten titulek je tak nechutný, že nemá smysl článek číst. Asi pan autor komunikuje chrochtáním a ostatní soudí podle vlastních zvyklostí. Nic proti kritice kohokoli a čehokoli, ale kritika vyžaduje určitou kultivovanost. Tohle je vyjadřování z páté cenové.

11
Před 1 rokem

ááá, autor článku si zase kopnul do Trošky, i když udělal jen Kameňáky tři. Ostatní nedělal.

10
Před 1 rokem

Pane Chalupo. Je vidět, že i když jste se v bulváru věnoval sportu, přece jen Vám styl bulvárního psaní není cizí. Neověřené informace ( kdo co napsal) a ponižování diváků jen proto, aby bylo co psát ? Vraťte se raději zpět k tomu sportu. Tam Vás může případně zažalovat pouze jednotlivý sportovec.

6
Před 1 rokem

S 95 % obsahu článku lze jen souhlasit, bohužel. Ovšem podání policistů městské policie je naprosto věrohodné, opět bohužel. Ti jsou schopni tak akorát rozdávat pokuty za nesprávně parkování, víc nic!!! Když se na ně obraťte s prosbou aby pokutovali elektrokoloběžkaři ňák 1 kW výkonu motoru na cyklostezkách, tak jsou bezradní... Jak vy je prý chytali ....

1
Před 1 rokem

Asi tak jak je již napsáno dole, s Kameňák seriálem nemá Troška nic společného. Asi jen ten název. A jinak, mě to přijde docela trefné, někteří se v tom mohou i vidět, vždyť ten bordel tady je. Stačí se jen díat kolen, nebo přečíst si zprávy, každý den někdo někoho okradl, nějakej hlavoun má miliony ulitý a politik si mastí kapsu za nic.

3
Před 1 rokem

Tak seriál nenatočil Troška, ale Ján Novák. Seriál je opravdu trapný, ale filmy docela ujdou, zvlášť pro ty, co se neberou tak vážně a chtějí se nenáročně pobavit.

7
Před 1 rokem

To jsou hrozný kecy. Ano, viděl.jsem asi půlku jednoho dílu, pže mi to přišlo jako blbost, ale že by mě to uráželo? To zase někdo hledá hnidy za každou cenu. P.S. lahváče nepiju. Vlastně skoro nic, ani nekouřím. To jen pro hloupého autora.

3
Před 1 rokem

Autor článku je totálně mimo.Když chce napsat takovou ubohost, ať si vše nejdříve ověří a pak na někoho hází špínu.Pan Troška natočil pouze první tři kameňáky a s tím ostatním nemá nic společného!!!!Autor si koleduje o žalobu za haňení a očerňování jména p.Trošky

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt