Pan Troška je kapacita. Co film to bomba.krasne pohádky natočil a do dnes lidé a diváci sdílejí slunce seno atd. ...Tak ať se ostatní dívají na seriály z USA a já osobně děkuji panu režiséru Troškovy za tuto práci.Richard.
Absolutní dno jsou především pořady zpravodajství ČT s Norou Fridrichovou, Václavem Moravcem, Jakubem Železným a celou touhle neomarxistickou sebrankou..............
Pořád lepší, než stupidní americke sitcomy s umělým smíchem. Jestli to někoho uráží, stačí se nedívat. Já jsem rád, když se dozvím nový vtip a nevadí mi i kdyby si pořad dělal legraci že mne samého.
Co jste ukázali v Habermanově mlýnu. Že jsme národ vrahů a kolaborantů i když většina není pravda co bylo ve filmu. Co ukazovalo K hoši gutn tag.
Zase si někdo léčí mindrák a nemá co psát.
Pane Chalupo a co hodnotného jste Vy vytvořil?Tenhle stupidní článek.Zřejmě máte radši americké slátaniny.A zřejmě nemáte ani trošku smyslu pro humor
Právě proto že někteří Češi křupani jsou ještě neznamená že to platí pro všechny. Přihlouplé vtipy s policisty a scénky až plagátově přiblblé snižuje úroveň tohoto filmu. Škoda.
A nepleťte do toho národ,co to vypovídá o Vás!S vaší inteligencí, vůbec nechápu, že Vás někdo zaměstná na psaní článků ale na druhou stranu, inteligentní člověk by tohle nenapsal,gratuluju k vašemu výkonu
v dnesni dobe to napsala mozna , jako mnoho jinych clanku umela inteligence .
A tento článek vypovídá o autorovi, který si ani nedokáže zjistit, kdo který Kameňák režíroval.
Kameňák 1 je postaven na sérii lepších a horších vtipů, nic moc, pak to šlo ještě níž. Němcové se to se židovskými anekdotami povedlo o moc lépe.
Nechápu článek nechápu kritiky, každý se dnes přece může dívat na co chce a co se mu líbí. Troškova tvorba je lehká nadsázka a komu se nelíbí ať na ni nekouká, a když chce
kritizovat ať předvede něco hodnotnějšího sám.
Lidé se chtějí bavit,Po těch lžích a hloupostech servírovaných naším politickým vedením potřebují vydechnout a zasmát se. Protože jinak je tu všechno jenom k pláči.
Lidé jako Vy se mají potřebu zasmát třeba u filmu Hloupovřesky, ehm tedy Babovřesky 🙂. Děkuji, ale mám raději velmi mírně řečeno nepatrně odlišný styl humoru 🙂.