1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pan Troška je kapacita. Co film to bomba.krasne pohádky natočil a do dnes lidé a diváci sdílejí slunce seno atd. ...Tak ať se ostatní dívají na seriály z USA a já osobně děkuji panu režiséru Troškovy za tuto práci.Richard.

11
Před 1 rokem

Absolutní dno jsou především pořady zpravodajství ČT s Norou Fridrichovou, Václavem Moravcem, Jakubem Železným a celou touhle neomarxistickou sebrankou..............

13
Před 1 rokem

Pořád lepší, než stupidní americke sitcomy s umělým smíchem. Jestli to někoho uráží, stačí se nedívat. Já jsem rád, když se dozvím nový vtip a nevadí mi i kdyby si pořad dělal legraci že mne samého.

13
Před 1 rokem

Co jste ukázali v Habermanově mlýnu. Že jsme národ vrahů a kolaborantů i když většina není pravda co bylo ve filmu. Co ukazovalo K hoši gutn tag.

Zase si někdo léčí mindrák a nemá co psát.

4
Před 1 rokem

Pane Chalupo a co hodnotného jste Vy vytvořil?Tenhle stupidní článek.Zřejmě máte radši americké slátaniny.A zřejmě nemáte ani trošku smyslu pro humor

7
Před 1 rokem

Právě proto že někteří Češi křupani jsou ještě neznamená že to platí pro všechny. Přihlouplé vtipy s policisty a scénky až plagátově přiblblé snižuje úroveň tohoto filmu. Škoda.

Před 1 rokem

A nepleťte do toho národ,co to vypovídá o Vás!S vaší inteligencí, vůbec nechápu, že Vás někdo zaměstná na psaní článků ale na druhou stranu, inteligentní člověk by tohle nenapsal,gratuluju k vašemu výkonu

4
Před 1 rokem
Martin Němec

v dnesni dobe to napsala mozna , jako mnoho jinych clanku umela inteligence .

Před 1 rokem

A tento článek vypovídá o autorovi, který si ani nedokáže zjistit, kdo který Kameňák režíroval.

Kameňák 1 je postaven na sérii lepších a horších vtipů, nic moc, pak to šlo ještě níž. Němcové se to se židovskými anekdotami povedlo o moc lépe.

2
Před 1 rokem

Nechápu článek nechápu kritiky, každý se dnes přece může dívat na co chce a co se mu líbí. Troškova tvorba je lehká nadsázka a komu se nelíbí ať na ni nekouká, a když chce

kritizovat ať předvede něco hodnotnějšího sám.

3
Před 1 rokem

Lidé se chtějí bavit,Po těch lžích a hloupostech servírovaných naším politickým vedením potřebují vydechnout a zasmát se. Protože jinak je tu všechno jenom k pláči.

7
Před 1 rokem
Yvetta Bartakova

Lidé jako Vy se mají potřebu zasmát třeba u filmu Hloupovřesky, ehm tedy Babovřesky 🙂. Děkuji, ale mám raději velmi mírně řečeno nepatrně odlišný styl humoru 🙂.

3
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt