Zdravim,pokud vim Zdenek natocil pouze 3 dily,coz je znat na kvalitě. Dalši díly netočil.Tak sj v tom udělejte pořadek ,nez něco napisete.
je pravda, že to není nic moc, ale občas probleskne kousek vtipu a ten není v nekonečných seriálech typu ulice nebo zoo ani omylem
Ne vsichni. A ,,dno,, je pisalek, ktery urazi prislusniky naroda ( jakehokoli).
Autor článku by si zřejmě měl nejdříve zjistit informace, než začne psát nesmysly.
Zdeněk Troška natočil POUZE Kameňák 1-3 !!
V článku je to zmíněno.
Pan Troška natočil jen první tři díly Kameňáku další jsou od jiného režiséra. Myslím si ,že autor článku by si napřed měl zjistit všechny informace
V článku je přímo zmíněno, že pan Troška natočil pouze první tři díly.
Pořád lepší "Kameňák" než "Kdyby radši hořelo". U toho ani to pivo nechutná, taková je to nuda a trapnost bez jakéhokoli původního nápadu.
Pane Chalupo, vy jste takový troška novinařiny (nebo co to je) 😉. Kameňáky od 4. filmu nedělal Troška. Ani seriál.
Kameňák - podívat se se byť jen na vteřinu jsem nikdy nesebrala odvahu a jsem hluboce přesvědčená, že zde se mi zbabělost velmi vyplatila.
Bože můj pane autore, když už chcete veřejně psát, tak si aspoň ověřte fakta a nešiřte bludy o tom co napsal Troška. Vážně se divím, že vás za tohle někdo platí.
Ti, co udělali Kameňák nás chtěli pobavit, ale ti, co nám dnes vládnou nás asi chtějí zlikvidovat! Co je horší?!