1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zdravim,pokud vim Zdenek natocil pouze 3 dily,coz je znat na kvalitě. Dalši díly netočil.Tak sj v tom udělejte pořadek ,nez něco napisete.

15
Před 1 rokem

je pravda, že to není nic moc, ale občas probleskne kousek vtipu a ten není v nekonečných seriálech typu ulice nebo zoo ani omylem

6
Před 1 rokem

Ne vsichni. A ,,dno,, je pisalek, ktery urazi prislusniky naroda ( jakehokoli).

1
Před 1 rokem

Autor článku by si zřejmě měl nejdříve zjistit informace, než začne psát nesmysly.

Zdeněk Troška natočil POUZE Kameňák 1-3 !!

10
Před 1 rokem
Silva Homolová

V článku je to zmíněno.

1
Před 1 rokem

Pan Troška natočil jen první tři díly Kameňáku další jsou od jiného režiséra. Myslím si ,že autor článku by si napřed měl zjistit všechny informace

1
Před 1 rokem
Kiki Zikova

V článku je přímo zmíněno, že pan Troška natočil pouze první tři díly.

1
Před 1 rokem

Pořád lepší "Kameňák" než "Kdyby radši hořelo". U toho ani to pivo nechutná, taková je to nuda a trapnost bez jakéhokoli původního nápadu.

7
Před 1 rokem

Pane Chalupo, vy jste takový troška novinařiny (nebo co to je) 😉. Kameňáky od 4. filmu nedělal Troška. Ani seriál.

9
Před 1 rokem

Kameňák - podívat se se byť jen na vteřinu jsem nikdy nesebrala odvahu a jsem hluboce přesvědčená, že zde se mi zbabělost velmi vyplatila.

5
Před 1 rokem

Bože můj pane autore, když už chcete veřejně psát, tak si aspoň ověřte fakta a nešiřte bludy o tom co napsal Troška. Vážně se divím, že vás za tohle někdo platí.

4
Před 1 rokem

Ti, co udělali Kameňák nás chtěli pobavit, ale ti, co nám dnes vládnou nás asi chtějí zlikvidovat! Co je horší?!

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt