Kameňák 1 nemám námitek.
Další pokračování si prostě taky svou cílovou skupinu IQ pod 100 najde, dál zbytečné se o tom bavit.
Přesně, Kamenak 1,2,3 je v pohodě. Ovšem tohle co teď dávají v telce bych splachnul do záchodu kdyby to šlo. 🙈😡
Pan Troska umel udelat pekny pohadky,na ty koukaj do dneska deti i dospeli.co se tyce Kamenaku,ja jsem nedokoukal ani prvni dil,ty dalsi jsem radsi vynechal.
Troška byl a je kýčař. Kameňáky jsou v podstatě kýčem toho nejhrubšího zrna. Lidi ale bohužel kýč milují. Jak ve filmu, tak v čemkoli jiném. Mnozí potřebují jasný návod: "Tady se máš smát" nebo "Tady máš být dojatý". Hlavně nepřemýšlet.
Proto má úspěch Kameňák, Gott, Paroubek, Zeman... A každý další, kdo nabízí kýč.
Dát Gotta do stejné kategorie jako Paroubka a Zemana je projev kretenismu.
Co je špatného na tom, že se dokážeme zasmát sami sobě?
My se takhle stupidně nechováme, vy snad ano? Ptám se tedy, čemu se smát?
Chalupo,diváci si určitě sami rozhodnou na co se budou dívat a co sledovat.A jsem přesvědčen, že k tomu vůbec nepotřebují tvoje pokleslé rady.To co vytvořil p.Troška pro naše děti a i dospělé je super.Hlavně pohádky a ty p.Trošovi nešaháš ani po kotníky.Tvůj článek zase o tobě vypovídá,jak moc jsi závistivý a nepřejícný.
Šuchmane, Šuchmane plácáte kraviny. Troškovy filmy jsou uječený kýč a Kameňák spolu s Babovřesky je nejhorší odpad. V české historii se najde jen málo stejně špatných filmů...
To,co udělal Troška za filmy i s Kamenákem je pořád lepší než ta hrůza co produkují dnešní mladí tvůrci.I když Babovřesky už jsou za hranou trapnosti a raději jsem neviděl jediný díl.Takový Štěpán Kozub je pro mne naprosté dno,a přesto ho mladí baští.Nevím jestli je hromada sprostých slov a kecy o vagíně to co mladým holkám přímo lichotí.Ale je zajímavé že se tomu smějí i mladí s vyšším IQ a to už je na pováženou.Proti tomu je nějaký Troška žabař a za to se mu klaním.Na druhou stranu nový film Ostrov Jirkou Langmajerem a Janou Plodkovou se vymyká té bídě a je to vkusná zábava.A Colette s Jirkou Mádlem už je naprostá špice.At si každý vybere co je mu milé,ale na Trošku mi nesahejte.Už je v důchodu jako já,takže jsme kolegové.Howg.
Jako babovresky neni spatne ale dvojka je dosti trapna
No, nejsem odborník, ale tolik vím, že pan Troška režíroval pouze 3 Kameňáky.
A mohu říct, že mě žádný jeho film neuráží. To, že se promítají do dneška o něčem svědčí.
Většina z toho, co se dneska točí nemá šanci na opakování po tolika letech, jako filmy pana Trošky.
Asi jsme tedy národ primitivů. Pro mne je důležitější divácký ohlas než rádoby moudré hodnocení některých kritiků.
Máte pravdu, Zdeněk Troška řekl, slyšel jsem to na besedách osobně několikrát. Řídil se heslem třikrát a dost. Jeho tři Kameňáky jsou jako fór dobrá věc. Poskládat film z vtipů. Herci ty vtipy hrají. Na rozdíl od dalších jeho napodobitelů, kdy představitelé vtipy většinou vykládají. Například Martin Dejdar a jeho vtipy u Chucku Norrisovi.
no některé Kameňáky jsem viděl -snad dva. Úroveň nízká a humor opravdu pokleslý. Na druhou stranu, když chce člověk opravdu relaxovat a vypnout mozek, tak se na to dá dívat. Nesmím se na to dívat očima náročného diváka. Je to taková alternativa k čumění do blba.. Ideální je to po těžkém dni, když se člověk svalí do křesla s lahváčem v ruce a říká si nechte mě všichni být , nechte mě existovat a ta televize slouží spíš jen jako kulisa.
Přesně!
a ve stejném smyslu se ke Kameňákům vyjádřil i sám Zdeněk Troška.
Základní otázka zní:
Co tím dílem chtěl autor říci, koho oslovit a zda se mu jeho záměr podařil.
Podle reakce autora článku na cca 90-95%). Bravo! Parodie ve stylu lidového jednoduchého humoru není určena pro umělecké soutěže. Je určena pro odlehčení (nejrůznějších) vážných situací. Proto by měl filmový kritik otočit list a věnovat svoji energii dílům, která splňují jím nastavená kritéria. Diváci sami rozhodují, komu věnují svoji pozornost a čas. To je i námět pro autora komentáře.🤔🤔🤔
Mluvíte, vlastně píšete mi z duše. Nechci u každého díla přemýšlet, rozebírat apod. Jednou za čas je dobré a pohodlné si jen tak sednout, zasmát se, nehledat za vším intelektuální odkaz. V dnešní uspěchané době díky za každý takový počin....
Viděl jsem 1, pak ještě 2. a dál to jde mimo mě, ale proč se dělá tato tvorba? pro peníze. Pokud by díly 3,4,5 byly mínusové, proč bypřišel seriál? byznys je byznys