Nejhorší provinění z roku 68 spočívá v tom, že Varšavská smlouva , jejíž jsme byli členy svým vstupem nás ochránila na plných 21 let od rozkradení naší země západem!
Nejhorší na tom je skutečnost, že nadáváme na pozadí v podstatě všeho, co se nám stalo, ale hlavní úlohu v té hře máme my samy. V roce 1969 u Aeroflotu mě nenapadli Sověti, Na koncertě Plastiků, jsem neviděl jediného Rusa. Vše prosím bylo z vlastní vůle a zdrojů.
A proto lidé volili a oslavují prezidenta, který okupaci schválil????
A teď srovnejte okupaci 39-45 400 000 lidí nynějšími bratry a s 68-92. - 400 lidí a přesto jsou to Sovětští vrazi a Germáni jsou lilium, styďte se
A přeci máme lidi na nejvyšších postech, kteří tuto okupaci schvalovali při svém vstupu do KSČ a část zblblých lidí je ještě hájí.
Hajiba oslavuji je!
PEPA při vstupu do KSČ v životopise vychvaloval 21. srpen 1968, zatím co 90% občanů tehdy mělo slzy v očích
No teď tu budeme mít americké tak jsem zvědav co budou Pražáci psát na zdi vždyť z Prahy je všechno to zlo.
To může napsat pouze de bil.
Možná by Kličko mohl vyprávět......chodil tady do školy a odcházeli mezi posledními....
Poslete to Pavlovi