Nedávno vyšel článek, že Jiří Sovák v opilosti zabil autem člověka. Svého syna za tutéž věc navždy zavrhl. Pokrytectví, dědičná karma, transpozice vlastní viny a trestu na syna? Zajímavé.
Odkaz
To není nic nového o Sovákovi bylo známé, že je to nerudný dědek a hulvát.uz jenom jak se zachoval ke svému synovi.jeho syn byl dospěly a svepravny a otec neměl žádné právo ho soudit,dám taky nebyl bez viny
Jak soudit? Byl jeho syn a že řídil opilí a zabil přitom člověka a udělal rodině ostudu,potahování za bývaleho režimu a bůh ví co ještě mladej vyváděl,taky bych mu neodpustil. A Paní Bohdalová je vůči cizím dětem úplně to samé,byl jsem toho svědkem když děti při natáčení jednoho seriálu přišly za ní pro podpis a ona po nich řvala jak smyslu zbavená a děti měli po Křemílkovy. Holt když je někdo VIP celebrita,měli by se tak i chovat,už jen když jde hlavně o děti.
Dalsi dukaz ze talent neni automaticky spojen s kvalitnim charakterem. Bohuzel.
Jako malý školáček jsem byl na výletě na Veselém Kopci, kde se točila nějaká pohádka. Potřebovali komparz, tak si z naší třídy vybrali nějaké děti včetně mě. Já se ale tenkrát šprajcnul, že točit nechci, a nikdo se mnou nic nezmohl. Tak mě posadili na lavičku vedle pana Sováka, který v té pohádce hrál. Doteď si pamatuji, jak se ke mně otočil a povídal: "Když nechceš, tak nechceš." Víc nic neřekl, jako neruda mi tenkrát nepřipadal. No asi měl jeden z lepších dnů.
Děti neměl rád ani "Strýček" Jedlička. Nafackoval mi přímo na pódiu. Dáda Patrasová s ním má prý taky podobný zážitek.
Ano. Taky jsem ho zažil. Na pódium si mne naštěstí při vystoupení nikdy nevytáhnul...😆
Jaká přetvářka ? Snad to byl herec a herci hrají. Takže nepište, že se přetvařoval. Prostě hrál svou roli. No a jaký byl v soukromí ? Jeho věc.
to je jasný.... je potřeba to ztřískat nebo to stříská tebe... Sovák byl geniální !!!
Tak ztřískat nebo střískat?
Nenapodobitelný humorista!
Jako herec jo ,ale jako člověk asi ne. Divný patron
Neměl jsem ho rád a nemám. Uměl hrát jen sám sebe: nerudného nepříjemného dědka.