1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nedávno vyšel článek, že Jiří Sovák v opilosti zabil autem člověka. Svého syna za tutéž věc navždy zavrhl. Pokrytectví, dědičná karma, transpozice vlastní viny a trestu na syna? Zajímavé.

Odkaz

www.msn.com
Jiří Sovák: Šokující tajemství z archivu StB! Zabil autem chodce a ujel
Přestože to bude už 23 let, kdy Jiří Sovák (†79) zemřel, až teď se provalilo jedno velké tajemství. Evžen Huml z Chalupářů před 52 lety řídil v opilosti vozidlo. A pak čelil podezření, že způsobil...
Před 1 rokem

To není nic nového o Sovákovi bylo známé, že je to nerudný dědek a hulvát.uz jenom jak se zachoval ke svému synovi.jeho syn byl dospěly a svepravny a otec neměl žádné právo ho soudit,dám taky nebyl bez viny

23
Před 1 rokem
Helena Luklová

Jak soudit? Byl jeho syn a že řídil opilí a zabil přitom člověka a udělal rodině ostudu,potahování za bývaleho režimu a bůh ví co ještě mladej vyváděl,taky bych mu neodpustil. A Paní Bohdalová je vůči cizím dětem úplně to samé,byl jsem toho svědkem když děti při natáčení jednoho seriálu přišly za ní pro podpis a ona po nich řvala jak smyslu zbavená a děti měli po Křemílkovy. Holt když je někdo VIP celebrita,měli by se tak i chovat,už jen když jde hlavně o děti.

17
Před 1 rokem

Dalsi dukaz ze talent neni automaticky spojen s kvalitnim charakterem. Bohuzel.

8
Před 1 rokem

Jako malý školáček jsem byl na výletě na Veselém Kopci, kde se točila nějaká pohádka. Potřebovali komparz, tak si z naší třídy vybrali nějaké děti včetně mě. Já se ale tenkrát šprajcnul, že točit nechci, a nikdo se mnou nic nezmohl. Tak mě posadili na lavičku vedle pana Sováka, který v té pohádce hrál. Doteď si pamatuji, jak se ke mně otočil a povídal: "Když nechceš, tak nechceš." Víc nic neřekl, jako neruda mi tenkrát nepřipadal. No asi měl jeden z lepších dnů.

Před 1 rokem

Děti neměl rád ani "Strýček" Jedlička. Nafackoval mi přímo na pódiu. Dáda Patrasová s ním má prý taky podobný zážitek.

6
Před 1 rokem
Petr Kouba

Ano. Taky jsem ho zažil. Na pódium si mne naštěstí při vystoupení nikdy nevytáhnul...😆

Před 1 rokem

Jaká přetvářka ? Snad to byl herec a herci hrají. Takže nepište, že se přetvařoval. Prostě hrál svou roli. No a jaký byl v soukromí ? Jeho věc.

1
Před 1 rokem

to je jasný.... je potřeba to ztřískat nebo to stříská tebe... Sovák byl geniální !!!

10
Před 1 rokem
Jirka Dufek

Tak ztřískat nebo střískat?

1
Před 1 rokem

Nenapodobitelný humorista!

20
Před 1 rokem

Jako herec jo ,ale jako člověk asi ne. Divný patron

14
Před 1 rokem

Neměl jsem ho rád a nemám. Uměl hrát jen sám sebe: nerudného nepříjemného dědka.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt