1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tady ani tak nejde o chyby, ale o to, že práce orgánů činných v trestním řízení, neznalý divák, se může domnívat, že takto to probíhá i ve skutečnosti, což ale v žádném případě není pravda. Když se na to dívá profesionál, tak tiše úpí v koutě nad zhovadilostmi, které se dovídá a jichž je tam svědkem. Tak si říkám, co si asi myslí lékař, který se dívá na seriály typu Ordinace v růžové zahradě apod. Kdyby skuteční kriminalisté pracovali tak, jak je popisováno v tomto, i jiných seriálech, např. Policie Modrava, bylo by nejlepší, a asi i nutné, je všechny vykopnout, protože je nepřípustné používat nelegální metody, byť by jejich cílem mělo být dopadení pachatele. Chápu uměleckou licenci, ale autora i jeho poradce by bylo nejlepší vykopnout a už nikdy je k podobné tvorbě nepustit!!

Před 1 rokem

Jděte už s těmi chybami ve všem do háje,milá Deniso.Ještě časem objevíte že je chyba že oběť vraždy ve skutečnosti zavražděna nebyla.Jestli máte něco v hlavě mohlo by vás napadnout že čekat v každém díle na soudní povolení tak by trval čtyři hodiny.Nějak jsem nezaregistrovala že by si na SPZtky stěžoval jediný divák i když to tak servírujete.Mně to například vůbec nevadí,ani jsem si toho nevšimla.Pročse Langmajer tváří jako Švýcarsko,prosím? Co to jako má znamenat?

1
Před 1 rokem

Šťouralove nechte hledani chyb a jestli se vam to nelibi mate možnost se divat na jiny program

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt