1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

20 měsíců je jen výsměch....Že byla stará?Měla tam být bez jakýchkoliv výhod až do své smrti.

20
Před 1 rokem

Tenhle bolševický hnus měl dožít v kriminále - bez ohledu na věk a zdravotní stav. Řadí se ke zločincům, jakými byli Vaš či Urválek! 👎

16
Před 1 rokem

A nad nacistickým dozorcem, co dožil v klídku se všichni pohoršujou a nad třeba starým Grebeníčkem ne, a nad Jakešem a Štrougalem, kteří dožili vysmátí s astronomickou penzí také ne, co........

9
Před 1 rokem

Naopak, celý proces s bývalou prokurátorkou Brožovou-Polednovou byla fraška. Na smrt ve vykonstruovaných procesech neposílali lidi prokurátoři , jak se dnes tvrdí (oni trest pouze navrhovali), ale soudci. Při tom žádný ze soudců za to nebyl stíhán. Dokonce se jména těch soudců úmyslně tají. Tvrdí se, že soudci jsou nevinní, museli tak soudit, protože byli takové zákony. To že tehdejší zákony platili i pro prokurátory, kteří podle tehdejších zákonů museli podávat obžaloby se pohlíží, jako na nepravdu. A to že takové zákony schvalovali poslanci některých stran, které dnes tvoří vládní koalici, se dokonce považuje za lež. Je mi z toho smutno.

7
Před 1 rokem

Promiňte, ale i kdyby všechno co tu tvrdíte o zločinech "komunismu" byla, tak v porovnání s inkvizicí a hony na čarodějnice šlo jen o slabý odvar. Barbarské dobytí Ameriky je také zářným příkladem. Takže, tvrdíte-li o tom, že to bylo nejhorší, pak se mýlíte, nebo jste lhář, milý autore.

5
Před 1 rokem
Oldřich Haberle

Jsem r.1940 a zločiny komunismu to nebyl slabý odvar,lidé se komunistů báli,jinak šli buď do kriminálu a nebo do jáchym.dolů,kde jsem měla člena rodiny,mluvím o té době a ne o barbarském dobytí Ameriky,já jsem v té době žila,r.1948 až 1955 to byl život o přežití,takže dobytí Ameriky mne nezajímá,kdo byl v té době v KSČ,tak byl velmi obávaný,pane...

5
Před 1 rokem

Velká škoda, že po revoluci se s bolševickým odpadem nejednalo právě po " bolševicku ". Jejich ideologie byla nebezpečný pokus na lidech, který stál mnoho právě lidských obětí. Kdo byl doopravdy po revoluci potrestán? To že byla revoluce sametová a moc " lidská ", se ukázalo jako chyba. Už v dobách revolučních se komunisti dostali na řečnické pódium a stavěli se do role revolucionářů, hlavně ti z prognostického ústavu. Nejhorším politikům bych po revoluci dal trest nejvyšší, ostatním mnoholeté tresty, propadnutí majetku a sebrání nároku na důchod!!! A to i proto, aby budoucí politici si uvědomili, jak se mají chovat. Komunismus stejně jako fašismus bych postavil mimo zákon a přísně trestal propagaci toho hnusu. Proto takových let po revoluci je u nás pořád zmatek, protože plno bývalých funkcionářů strany, prominentů, STB a jejich udavačů jsou najednou u moci, jsou to už z principu kolaboranti východu a Moskvy nebo Pekingu. Neumíme se poučit z historie a děláme pořád stejné chyby. Proto je tu takový zmatek, korupce a bohužel moc lidí toho bolševika má v sobě. Tyto generace musí nejdříve vymřít a další (mládež) učit v hodinách dějepisu, ale i v rodinách o nebezpečí totalit.

7
Před 1 rokem

Dovoluji si s vámi nesouhlasit. Skuteční komunisté nám nevládnou a možná, že nevládli už ani v roce 1989. Dnes i tehdy nám vládnou ti, kteří z vyčůranosti byli u komunistů kvůli výhodám a prebendám. Pro takové nebyl žádný problém převléci kabát, nebo dokonce uniformu. Skutečným komunistům jejich členství ve straně představovalo jen více práce, více povinností a více odpovědnosti. A kdo tvrdí něco jiného, je zatracený lhář.

4
Před 1 rokem
Oldřich Haberle

Dávám 110%,

1
Před 1 rokem

Dnes by se takových fanatiků a fanatiček našlo snad ještě více, než tehdy. Stačí si přečíst diskuse na Seznamu.

4
Před 1 rokem

"Vražda Horákové byla podle ní v podstatě správná. „Vůbec jsem neměla pochybnosti,“ odpověděla podle iRozhlasu Brožová Polednová v rozhovoru v roce 2007 na otázku, zda věřila údajné velezradě Milady Horákové."

Průhledný způsob, jak udělat z člověka za každou cenu co největší bestii. V jednom odstavci odporujete sám sobě, vážený autore. Do hlavy Brožové nevidím, ale s trestem smrti (aspoň podle vlastního vyjádření) vnitřně nesouhlasila. Na druhou stranu připouštím, že vyměřený trest byl přiměřený. Totéž by si zasloužili i Mašíni, ale to by tu musela být demokracie.

3
Před 1 rokem

Ano, dnes jsme se všichni stali fanatickými obránci té jediné pravdy. Problém je však v tom, že každý je přesvědčený o tom, že tu pravdu má jedině on a nikdo jiný. Umění diskutovat zemřelo!

4
Před 1 rokem
Oldřich Haberle

Každá doba měla a má své zločince, hrdiny a oběti......Skutky historie se posuzují s časovým odstupem a mnohdy různě. Bylo a je to tak vždycky. Záleží na lidech, kteří jí v dané době vykládají. ( Jako příklad by mě zajímalo třeba původní znění Bible, která byla jistě také mnohokrát interpretována a pozměněna..)

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt