Nesedí mi, ukňouraná, na oko milá, ale nevěřím jí to. Po tom co jsem viděla dokument o Ester Janečkové od p. Třeštíkové a kdysi jeden díl “ Pošty”, kde se viditelně postavila na stranu paní která hrála ublíženou a proklela svou dceru ( nikdo tam s nimi nežil , tedy nemůžeme soudit a Ester v takovém pořadu už vůbec ne ), vypínám televizi pokud se zjeví paní Ester…..
Asi jste neviděla po několika měsících pokračování toho případu (píšete, že paní hrála ublíženou a proklela svou dceruú. V tom pokračování Ester navštívila tu paní na pozvání její dcery. Dcera se s tím pánem rozešla, ukázal se jako darebák. Dala své matce zapravdu a vrátila se k ní domů. Matka ji samozřejmě přijala (navzdory prokletí).
Pořekadlo "není stavení bez trápení" je pravdivé, připadá mi, že p. Janečková se potřebuje zviditelnit, tyhle rodinné příběhy jsou smutné, ale už je několikrát zveřejňovala.
Myslím, že to opakovaně nezveřejňuje ONA. - Někdo "opráší", zveřejní a má vyděláno.
Pokračování jsem viděla , ale mě se nelíbila reakce Ester která neuměla být nestranná a to by měla .V tom pokračování už nestranná byla, ale pro mě pozdě .A mimochodem , v dalším pokračování příběhu matky a dcery byla dcera pryč , neboť s matkou se nedalo žít. Každopádně toto nechci rozebírat , matku ani dceru neznám , tedy nechci soudit. Vadilo mi chování Ester ….
Proč to musíme číst pětkrát do roka, každý rok?!Je to smutné, ale už to dávno víme, takových a horších případů v Česku je.
Tak to nečtěte..jak jednoduché
Jaká matka taká Katka. A ta její jí to pořádně zavařila.
Je to známá plačka.