1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nesedí mi, ukňouraná, na oko milá, ale nevěřím jí to. Po tom co jsem viděla dokument o Ester Janečkové od p. Třeštíkové a kdysi jeden díl “ Pošty”, kde se viditelně postavila na stranu paní která hrála ublíženou a proklela svou dceru ( nikdo tam s nimi nežil , tedy nemůžeme soudit a Ester v takovém pořadu už vůbec ne ), vypínám televizi pokud se zjeví paní Ester…..

24
Před 1 rokem
Alice Sim

Asi jste neviděla po několika měsících pokračování toho případu (píšete, že paní hrála ublíženou a proklela svou dceruú. V tom pokračování Ester navštívila tu paní na pozvání její dcery. Dcera se s tím pánem rozešla, ukázal se jako darebák. Dala své matce zapravdu a vrátila se k ní domů. Matka ji samozřejmě přijala (navzdory prokletí).

Před 1 rokem

Pořekadlo "není stavení bez trápení" je pravdivé, připadá mi, že p. Janečková se potřebuje zviditelnit, tyhle rodinné příběhy jsou smutné, ale už je několikrát zveřejňovala.

29
Před 1 rokem
Slávka Hloušková

Myslím, že to opakovaně nezveřejňuje ONA. - Někdo "opráší", zveřejní a má vyděláno.

11
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Pokračování jsem viděla , ale mě se nelíbila reakce Ester která neuměla být nestranná a to by měla .V tom pokračování už nestranná byla, ale pro mě pozdě .A mimochodem , v dalším pokračování příběhu matky a dcery byla dcera pryč , neboť s matkou se nedalo žít. Každopádně toto nechci rozebírat , matku ani dceru neznám , tedy nechci soudit. Vadilo mi chování Ester ….

1
Před 1 rokem

Proč to musíme číst pětkrát do roka, každý rok?!Je to smutné, ale už to dávno víme, takových a horších případů v Česku je.

17
Před 1 rokem
Vera Valkova

Tak to nečtěte..jak jednoduché

3

Jaká matka taká Katka. A ta její jí to pořádně zavařila.

Je to známá plačka.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt