1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Proč, když je to tak nekoukatelné, se tomu věnuje už týden tolik času a diskuzí? Kdo už má plné zuby všech možných detektivek a kriminálek, což je žánr, kterými nás krmí všechny TV kanály od božího rána a ž do ulehnutí, tak se jistě podívá na Elišku a Damiána a určitě od toho nikdo nečekal veledílo na Oscara. Kdyby Prima nevěnovala tolik zbytečného času na tak masívní reklamu a neznechutila tuhle moderní pohádku lidem už před prázdninami, tak by určitě okolo toho nebylo takové halo' a nikdo by to neřešil. Já jsem se dívala, sice jen tak jedním okem, ale nijak mně to neuráželo a ani bůhví jak nebavilo. Stejně si myslím, že když už v té televizi neznají nic než vraždy, násilí a ubližování ostatním anebo praštěné reality show všeho možného druhu, tak zlatá Eliška a Damián! Aspoň si jeden u toho trochu odpočine, nemusí nic řešit a nemá nervy na konci na prasknutí.

Před 1 rokem

Videl jsem vcera 5 minut ,takovou ..... jsem dlouho nevidel a nejvetsi ubohost primy je, ze to vecer opakovaly na prime a jakmile to skoncilo, opakovaly stejnej dil na love hned na to , to je zoufalost

6
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Já si myslím,že největší chybou byly ty upoutávky před začátkem seriálu.Mi to taky vadilo,ale dívala jsem se a líbilo se mi to,bavila jsem se od začátku až do konce. Vadí mi,že diváci,aniž by se dívali,ho hned zavrhli,nechápu...je to davová reakce,kritizují něco ,co neviděli...Ráda mám seriály,ale třeba Ulici,nebo Růžovou zahradu,opravdu ne!!! To je pro mně to "dno". Jsem ráda,že natočili něco,co tu ještě nebylo,dívala jsem se i na reprízu.Je to pro mně oddechovka a moc mě baví,je to zase něco jiného.Těším se na další díly.

7
Před 1 rokem

Už když jsem viděl ukázky před spuštěním tohoto seriálu, tak jsem odhadl, že pro mě toto dílo určitě nebude.

11
Před 1 rokem
Jaroslav Mádl

Zrovna jsem to chtěla napsat! Když jsem viděla ukázky, řekla jsem si, že na tohle se určitě dívat nebudu (nehledě k tomu, že romantika není můj šálek thé). Ať si nás příznivci zavrhnou, že jsme to ani neviděli a už kritizujeme - ale i podle ukázek se dá ledacos odhadnout.

1
Před 1 rokem

Ten seriál nestojí ani za komentář....

5
Před 1 rokem
Simona Slaninová

Nedávno jsem viděla film, který by mohl být "kvalitním" nenáročným " béčkem (měl to být béčkový thriller). Ale když hlavní postava - doktorka(!!) dávala manželovi masáž srdce a pomalu si počítala "raz, dva, tři, čtyři" (proč počítala do 4 a pak přestávka - tak se přece masáž srdce nedělá), udělala to asi 2x, pak se na manžela zhroutila a hořekovala slovy "Vstávej, to mi nemůžeš udělat", aniž by měla ve scénáři zavolání záchranky, tak tohle bingo přesunulo film do kategorie cca P😄. Pokud podobné podivné scény jsou v tom seriálu (jak se píše v článku), tak (mimo jiné) je mi kategorie seriálu asi jasná. Tyhle scény sice v upoutávkách nebyly, ale upoutávky jsou proto, aby divák odhadl, a to cokoliv. Tak jsem odhadla😋.

1
Před 1 rokem

Proboha Drozdová a talentovaná??? Tak to už je na tom herecky lépe i Ema Smetana.

2
Před 1 rokem

Prostě Titanic.

6
Před 1 rokem
Zbyněk Poisl

A ten ledovec, na který narazil, jsou diváci😋.

Před 1 rokem

Titanic byl taky chlouba rejdařství

5
Před 1 rokem

...........

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt