když pominu dobu ve které seriál vznikl , myslím že velmi dobrý
Tenhle článek je krásný brak 👍
Mne by spíš zajímalo jak se napakovali protagonisté dnešních agitek. Třeba Vyprávěj. Tam by se navíc, obávám se, našli i tací, kteří řádili i v Zemanovi.
Za tu roli dostal byt na Praze 6 vim to přesně proto protože teta bydlela vedle ve vchodu. Nic vic nic miň
A teta mu podepisovala dekret viď 🤣 to že ti teta něco řekne nemusí být pravda....mě taky tvoje teta řekla že jsi jitrnice ale nemám důvod jí věřit 😉
Ale zase nadaboval nejagentovanějšího agenta všech agentů Jamese Bonda. Takže mu odpouštím.
Michal David za spartakiádní žumpu dostává tantiemy stále a plejtváci na to řinči pořád, na to stačí vzdělán dva týdny kojení bez zkoušky
A za co berou peníze dnes herci, za to ňuhňání
A velké peníze za věci, které nemají žádnou hodnotu .🤨
Tak, zahrál ho tak zarputile, že už ho nikdy nepřekonal v jiné roli. A mohl říkat cokoli. Prostě major Zeman…
Teď zrovna dokoukávám 20 díl a musím uznat, že se mi ten seriál líbí a pana Brabce mám rád 💪 Nesoudím!!! Držím mu v životě moc palce!!
Byl to pan herec a na rozdíl od autorky něco dokázal. A za mne nejlepší seriál za komunismu.
Ano, tehdy jsme to žrali. I já. Teď jsem občas jenom nahlédnul, už mi to přpadá archaické, vyčpělé. Prostě mě to už nijak nechytlo...😟