1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To by mě zajímalo, jestli "autor" těm svým blábolům věří, nebo zda je tak dobře placený...🙂) Myslím, že měl zůstat u toho sportu...

5
Před 1 rokem
Dagmar Jirásková

Spíše žije v uzavřené bublině. Oni ti sportovní pisálci nevylézají za dveře pražské kavárny, kamárádí se úzce s Řeporyjským "starostou", Etzlerem, běloruským fanatikem Poleščukem, Drábovou, podvodníkem Dědkem z Dárku pro Putina a podobnými kreaturami

1
Před 1 rokem

To co tu čtu, je jen účelový článek někoho pošpinit. Nemá to žádný reálný základ. Doporučeno pro Fialové dementíky.

11
Před 1 rokem
Bohumír Boruta

Nemyslím si, mnozí nepotřebují tento článek, aby si dali dvě a dvě dohromady. A Fialu bych do toho netahal. Schopnost či neschopnost stávající vlády nijak nesouvisí s tím, jak moc se Rajchl veze na emoční vlně a neschopnosti některých lidí chápat souvislost.

I když, kdyby si nynější vláda nenasadila tak nízkou laťku, tedy nebýt horší, než vláda předchozí, podobní demagogové by si moc neškrtli.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Novináři jako Chalupa určitě ví všechno nejlépe a o nás si myslí,že špatně přemýšlíme.Respektive nepřemýšlíme tak ,jak by se jim to hodilo.

6
Před 1 rokem

...jen ať Jindra bojuje, to jedno procento největších zoufalců bude chybět Pitomiovi nebo estébákovi......

13
Před 1 rokem

Chalupa je podplacený blb. Ještě tam chybělo, že Putim volal Rajchlovi, co má říkat...

14
Před 1 rokem
Petr Randus

A ne?

Před 1 rokem

Chraňme demokracii. Na Rajchla a podobné se stačí jen podívat. Pokud mám sebevědomí a nadhled jde to mimo mně.

6
Před 1 rokem

Když se rozdávali mozky, zjevně se na autora článku nedostalo...

21
Před 1 rokem
Marek Kubík

Nejen pro něj, ale i pro celej Václavák.

4
Před 1 rokem

Pan Chalupa je neinformovaný, zřejmě tam nebyl a čerpá informace od Pekařky, která tam také nebyla.

5
Před 1 rokem

Nikoli, soudruhu. nenávist rozsévají TOP 0,9 a STAN

11
Před 1 rokem

Tak třeba už chystají demonstraci pod názvem "Češi proti naší blbosti".

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt