To by mě zajímalo, jestli "autor" těm svým blábolům věří, nebo zda je tak dobře placený...🙂) Myslím, že měl zůstat u toho sportu...
Spíše žije v uzavřené bublině. Oni ti sportovní pisálci nevylézají za dveře pražské kavárny, kamárádí se úzce s Řeporyjským "starostou", Etzlerem, běloruským fanatikem Poleščukem, Drábovou, podvodníkem Dědkem z Dárku pro Putina a podobnými kreaturami
To co tu čtu, je jen účelový článek někoho pošpinit. Nemá to žádný reálný základ. Doporučeno pro Fialové dementíky.
Nemyslím si, mnozí nepotřebují tento článek, aby si dali dvě a dvě dohromady. A Fialu bych do toho netahal. Schopnost či neschopnost stávající vlády nijak nesouvisí s tím, jak moc se Rajchl veze na emoční vlně a neschopnosti některých lidí chápat souvislost.
I když, kdyby si nynější vláda nenasadila tak nízkou laťku, tedy nebýt horší, než vláda předchozí, podobní demagogové by si moc neškrtli.
Novináři jako Chalupa určitě ví všechno nejlépe a o nás si myslí,že špatně přemýšlíme.Respektive nepřemýšlíme tak ,jak by se jim to hodilo.
...jen ať Jindra bojuje, to jedno procento největších zoufalců bude chybět Pitomiovi nebo estébákovi......
Chalupa je podplacený blb. Ještě tam chybělo, že Putim volal Rajchlovi, co má říkat...
A ne?
Chraňme demokracii. Na Rajchla a podobné se stačí jen podívat. Pokud mám sebevědomí a nadhled jde to mimo mně.
Když se rozdávali mozky, zjevně se na autora článku nedostalo...
Nejen pro něj, ale i pro celej Václavák.
Pan Chalupa je neinformovaný, zřejmě tam nebyl a čerpá informace od Pekařky, která tam také nebyla.
Nikoli, soudruhu. nenávist rozsévají TOP 0,9 a STAN
Tak třeba už chystají demonstraci pod názvem "Češi proti naší blbosti".