1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Prvniho pejska jsme pohrbili na zahrade. Pak manzel rozhodnul. Nechali jsme psa spalit a vybrali takovou drevenou urnicku, je vkusna a je na ni cedulka. Uz mame noveho psa a urnicku v obyvaku. Neni to ovsem levna zalezitost, ale zvireci krematorium to ma zmakle a jsem ráda, ze jsme se takto rozhodli. Na zahradu uz ne.

9
Před 1 rokem

Prostě psovi vykopu pěknou díru, rozloučím se s ním a všichni ostatní mi můžou vlézt na záda.

101
Před 1 rokem
Radomír Kulhánek

Na své zahradě jsme už pohřbili 2 pudlíky. Oba žili skoro 15 let. Náhrobní kámen, svíčky, kytičky nasázené okolo. Už máme dalšího - pudlíka - Toye. Ať nám dlouho náš posteláček vydrží.

29
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nemo iudex sine actore (doslova: žádný soudce bez žalobce)

Odkaz

28
Před 1 rokem

Odjakživa si lidé své kámoše psy či kočky pohřbívali na svém pozemku, pokud ho měli.Někde v koutku měli hrobeček.Každý ví,že má být hlouběji vykopaný.Velká zvířátka určitě nikdo nepohřbíval doma na zahradě.

15
Před 1 rokem

Co to je za blbost kolik lidí má třeba v zahradě pohřbeného psa kočku a neřeší se to.

36
Před 1 rokem
Martin Zimčík

No právě...

1
Před 1 rokem

Pokud by mě za tohle nějaký soused udal, tak mu pak dám přes pusu, alespoň bude mít důvod mě udávat.

Hrůza dokonce už i slovo dr.ka je zakázané. Musela jsem napsat přes pusu 🤦🏻‍♀️

27
Před 1 rokem
Katka Antlová

a co tak přes tlamu

17
Před 1 rokem

nic nehrozí,od toho se tomu říká soukromý pozemek a domácí mazlíček na ten pozemek patří,úřady ne

44

Mám takový pocit, že na svůj vlastní pozemek si můžu pohřbít svého chlupatého parťáka kdykoliv . Je jasné že dodržím higienicka pravidla,ale to je asi tak vše. Můj pozemek....moje zvíře

25
Před 1 rokem

To už je opravdu padlé na hlavu.

31

Na své zahradě za své peníze si budu dělat co já chci. Takže si ty vaše rady a zákony strčte do zádele. Fakt ještě čekám kdy budeme platit pokuty za to, že dýcháme na své zahradě.

48
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt